Ανείπωτη Φρίκη: Μπέιμπι-σίτερ έβαλε τον φίλο της να βιάσει τα παιδάκια που πρόσεχε και αυτή τραβούσε βίντεο!

Μία μπέιμπι-σίτερ και ο φίλος της από το San Diego συνελήφθησαν και κατηγορούνται για πολλαπλά κακουργήματα, ανάμεσα τους και για $εξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Το ζευγάρι φέρεται να απήγαγε και να κακοποίησε $εξουαλικά δύο 7χρονα κορίτσια τα οποία πρόσεχε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, η 22χρονη Brittney Mae Lyon είχε προσληφθεί προκειμένου να προσέχει τα δύο νεαρά θύματα, αλλά αντί γι’αυτό τα πήρε στο σπίτι της με το αγόρι της, Samuel Cabrera Jr., 22 ετών. Όπως αναφέρει το People, η Lyon βοήθησε να γδuθούν τα παιδιά πριν τραβήξει σε βίντεο το αγόρι της να τα κακοποιεί $εξουαλικά πολλές φορές.

“Αισθανόμαστε ανησυχία και οργή βλέποντας ενήλικες να πλήττουν με τέτοιο τρόπο παιδιά”, δήλωσε ο Neil Gallucci, επικεφαλής της αστυνομίας. “Η ασφάλεια και η ευημερία των παιδιών είναι οι κορυφαίες μας προτεραιότητες και είμαστε αποφασισμένοι να παρουσιάσουμε μια εμπεριστατωμένη αναφορά στο γραφείο του εισαγγελέα.”

Η αστυνομία πιστεύει ότι υπάρχουν και άλλα θύματα τα οποία πρέπει να εντοπιστούν. Η Lyon και ο Cabrera βρίσκονται στην φυλακή με εγγύηση $2,6 εκατομμυρίων για τον καθένα και, αν καταδικαστούν, θα εκτίσουν ποινή 90 χρόνων στην φυλακή. Δεν έχουν δηλώσει ένοχοι για καμία από τις 8 κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Credit: cosmopolitan.com