Αισθησιακή χορεύτρια έκανε στριπτίζ στην πρεμιέρα του Σαββόπουλου

Μετά από πολλά χρόνια άνοιξε ξανά η ιστορική μουσική σκηνή «Άλσος» στο Πεδίον του Άρεως με πολλές εκπλήξεις. Οικοδεσπότης δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Διονύσης Σαββόπουλος που είναι από τους καλύτερους τραγουδοποιούς  της Ελλάδας. Το βράδυ της Πέμπτης ο αγαπημένος ερμηνευτής και συνθέτης υποδέχτηκε σε έναν καινούριο χώρο τους φίλους και συναδέλφους του σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.

Η βραδιά κυλούσε ομαλά μέχρι την ώρα που εμφανίστηκαν στην σκηνή ένα ζευγάρι χορευτών που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί. Οι δυο τους ξεκίνησαν να χορεύουν αισθησιακά κάνοντας τον Διονύση Σαββόπουλο να μένει έκπληκτος από το θέαμα. Το κέφι «άναψε» όταν η χορεύτρια, Εβίτα Χουντάλα, έμεινε με τα εσώρουχα και έκανε ένα αισθησιακό στριπτίζ στον συνθέτη, με το τραγούδι «You can leave your hat on» του Joe Cocker, που μάθαμε όλοι από την ταινία «9,5 βδομάδες».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ανταποκρίθηκε στον αισθησιακό χορό της καλλονής και μαζί έδωσαν ένα μοναδικό θέαμα. Ο 73χρονος καλλιτέχνης ενθουσιασμένος, χτύπαγε το ντέφι και χειροκροτούσε την ξανθιά χορεύτρια ξεσηκώνοντας το κοινό του. Αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τα media και οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες…

Στο «Άλσος» έδωσαν το παρών ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ρένα Δούρου, και ο Νίκος Ζιώγαλας και διασκέδασαν με τον Διονύση Σαββόπουλο και με τις μοναδικές ερμηνείες των νέων ταλέντων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Έκπληκτοι έμειναν και αυτοί με την εξέλιξη της βραδιάς και χειροκρότησαν τον συνθέτη για την αντίδραση και το χιούμορ του.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ηλίας Μαροσούλης, Ρένα Δούρου

Νίκος Ζιώγαλας

Ηλίας Μαροσούλης με την σύζυγο του, Έφη Μαροσούλη, Άγγελος Κοταρίδης

 

Πηγή