Αυτοκτόνησε 17χρονος στο σπίτι της γιαγιάς του–Σκληρές εικόνες στο διαμέρισμα!

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Ρέθυμνο με ένα 17χρονο παιδί να βάζει τέλος στη ζωή του. Τραγική φιγούρα η γιαγιά του, που βρήκε τον εγγονό της κρεμασμένο…

Ανατριχίλα προκαλεί η αυτοκτονία 17χρονου νωρίς το πρωί στο σπίτι της γιαγιάς του στο Ρέθυμνο. Η ίδια υπέστη σοκ στην θέα του εγγονού της που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Κανένας όμως δεν φανταζόταν την τραγική πρωινή κατάληψη. Η γιαγιά του ανήλικου παιδιού μπήκε στο δωμάτιο και βρήκε τον εγγονό της κρεμασμένου. Τα δάκρυα και οι φωνές της ξεσήκωσαν ολόκληρη την περιοχή αλλά ήταν αργά.

Στο σπίτι έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο αλλά ο 17χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Το έφηβο αγόρι έριξε στην θλίψη ολόκληρο το χωριό, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν άφησε κάποιο σημείωμα με τις έρευνες των αστυνομικών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες στο Ηράκλειο μία 36ρονη γυναίκα βρέθηκε επίσης απαγχονισμένη στο σπίτι της σε περιοχή του Ηρακλείου.

Πηγή