Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Τα σενάρια για τα νέα ζευγάρια ή το ένα ζευγάρι στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Mην αρχίζεις την μουρμούρα’ είναι πολλά, όμως ένας ηθοποιός μέσω Instagram έκανε γνωστό πως θα αποτελέσει ζευγάρι της σειράς με συνάδελφό του.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Σοφοκλέους, που ανακοίνωσε ότι μετακομίζει από το MegaOne στον Alpha Κύπρου μέσο της ένταξης του στην επιτυχημένη ελληνικής παραγωγής σειρά.

Το ζευγάρι αυτό σίγουρα θα ενταχθεί στον Alpha Κύπρου, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί στον Alpha Ελλάδας.

Αναλυτικά ο ηθοποιός έγραψε στα social media του: «Σήμερα ένας επαγγελματικός κύκλος έκλεισε ευχάριστα . Ευχαριστώ την διεύθυνση του MEGAONE για την άψογη συνεργασία, εμπιστοσύνη και την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια. Καλό καλοκαίρι σε όλους μας και από τη νέα σαιζόν πλέον εμείς θα τα λέμε σαν ζευγάρι με την αγαπημένη μου Χριστιανα Αρτεμιου στον #alphatv μέσα από το γνωστό σήριαλ #μηναρχιζειςτημουρμουρα #μηναρχιζειςτηνμουρμουρα #alphaκύπρου #alphatv»

 

Σήμερα ένας επαγγελματικος κύκλος έκλεισε ευχάριστα . Ευχαριστώ την διεύθυνση του MEGAONE για την άψογη συνεργασία,εμπιστοσύνη και την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια.Καλο καλοκαίρι σε όλους μας και από τη νέα σαιζόν πλέον εμείς θα τα λέμε σαν ζευγάρι με την αγαπημένη μου Χριστιανα Αρτεμιου στον #alphatv μέσα από το γνωστό σήριαλ #μηναρχιζειςτημουρμουρα #μηναρχιζειςτηνμουρμουρα #alphaκύπρου #alphatv 😎🐵 #murmura

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mixalis Sophocleous A (@m_sofokleous) στις

Πηγή