Αυτό το γυναικείο αξεσουάρ μετατρέπεται εύκολα σε σκουφί, φούστα, φόρεμα ή γιλέκο.

Τα μαγικά κασκόλ γνωστά και ως “moa boas” είναι μοναδικά και ξεχωριστά αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Κατασκευασμένο από ένα μείγμα πολυεστέρας και ψεύτικης μεταξένιας γούνας, το μαγικό κασκόλ είναι στην πραγματικότητα ένας σωλήνας που μπορεί να τεντωθεί πολλές φορές από το αρχικό του πλάτος, δημιουργώντας έναν μεγάλο βαθμό ευελιξίας.

Δείτε παρακάτω 10 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσετε το μαγικό κασκόλ και να ξεχωρίσετε.

1 Το κλασικό κασκόλ

Απλά διπλώστε το μαγικό κασκόλ στα δυο γύρω από τον λαιμό σας. Η υφή του κασκόλ θα προσθέσει ένα εντυπωσιακό στοιχείο στην εμφάνισή σας.

2 Το διπλό κασκόλ

Περάστε και τα δυο χέρια σας από την τρύπα στο κέντρο του κασκόλ και τεντώστε το. Περάστε το κασκόλ πάνω από το κεφάλι σας και στρίψτε το στο μπροστινό μέρος.

3 Το κασκόλ- κουκούλα

Περάστε τα χέρια σας μέσα από την τρύπα του κασκόλ και τραβήξτε το προς τους ώμους σας και το επάνω μέρος του κορμού σας. Σηκώστε το επάνω μέρος πάνω από το κεφάλι σας για να σχηματίσετε την κουκούλα. Το κάτω μέρος θα πρέπει να κρέμεται χαλαρά πάνω από το στήθος.

4 Μακρύ φόρεμα

Περάστε τα χέρια σας μέσα από τον σωλήνα του κασκόλ, τραβήξτε το πάνω από το κεφάλι σας και βγάλτε και τα δυο χέρια σας από την κορυφή του σωλήνα. Τραβήξτε το πάνω μέρος του κασκόλ σε δυο σημεία στο στήθος σας και τεντώστε τα πίσω από τον λαιμό σας. Στερεώστε τα εκεί και τεντώστε το κασκόλ κατά μήκος του σώματός σας.

5 Το φόρεμα με έναν ώμο

Χρησιμοποιείστε την ίδια μέθοδο με το μακρύ φόρεμα, απλά αφήστε το ένα χέρι και ώμο μέσα στο κασκόλ.

6 Το κασκόλ γιλέκο

Με τα χέρια σας περασμένα μέσα από τον σωλήνα του κασκόλ σύρετε μια πλευρά από το χέρι μέχρι τον ώμο σας και με το άλλο χέρι τραβήξτε πάνω και πίσω από το κεφάλι σας. Μετά ισιώστε το άλλο χέρι σας για να τραβήξετε το άλλο μισό πάνω από τον ώμο σας με τον ίδιο τρόπο που φοράτε το παλτό σας.

7 Το αντεστραμμένο κολάρο

Απλά φορέστε το κασκόλ στους ώμους σας ώστε να σχηματιστεί μια μεγάλη χαλαρή στρώση πάνω από το στήθος σας.

8 Μπλούζα σε σχήμα Halter

Βάλτε το κασκόλ πάνω από το κεφάλι σας και τεντώστε τον μπροστινό βρόγχο μέχρι την μέση σας. Διπλώστε την μια πλευρά κατά μήκος του κορμού σας και τεντώστε τα δυο άκρα πίσω από την πλάτη σας. Δέστε τις άκρες στην βάση της σπονδυλικής σας στήλης.

9 Το πλεκτό κασκόλ

Τραβήξτε το κασκόλ κάτω από τους ώμους και το στήθος σας και τεντώστε το μέχρι τους αγκώνες.

10 Στράπλες φόρεμα

Μοιάζει με το μακρύ φόρεμα, αλλά δεν χρειάζεται να καρφιτσώσετε το υλικό πίσω από τον λαιμό σας. via