9 Πανίσχυρα Tips για να αποκτήσετε Τουρλωτά Οπίσθια με φυσικό τρόπο. Το τελευταίο είναι Χρυσός!

Θυμηθείτε, ότι είστε ότι τρώτε και αν θέλετε να σχηματίσετε τους τέλειους γλουτούς, η άσκηση και η σωστή διατροφή είναι εξίσου σημαντικά. Δείτε παρακάτω μερικές πολύτιμες συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τους γλουτούς που πάντα ονειρευόσασταν.

Βασικές συμβουλές

Χωρίς άσκηση, δεν είναι δυνατό να σχηματίσετε τους τέλειους γλουτούς. Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις δύο φάσεις:

  • Γυμναστική για την ενίσχυση των γλουτών.
  • Τη διατροφή σας μετά από τη γυμναστική, κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης.

Μετά την άσκηση, οι γλουτοί σας βρίσκονται στον κύκλο αποκατάστασης και είναι απαραίτητο να επιλέξετε τον σωστό τύπο και ποσότητα τροφίμων, για να διασφαλίσετε ότι οι γλουτοί σας θα μεγαλώσουν.

Λάβετε υπόψη αυτόν τον απλό κανόνα: Εάν θέλετε να αυξήσετε το βάρος σας, πρέπει να τρώτε περισσότερο. Εάν θέλετε απλά να αυξήσετε τους γλουτούς σας, πρέπει να τρώτε σε κανονικές ποσότητες.

Οπότε, μην καταναλώνετε υπερβολικές πρωτεΐνες ή υδατάνθρακες, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.

Πρέπει να τρώτε τουλάχιστον ένα φρούτο την ημέρα, αν και η ημερήσια σύσταση είναι 3 με 5 ημερησίως.

Εδώ είναι τα τρόφιμα που σας βοηθούν να αυξήσετε τους γλουτούς σας και κάποιες αποτελεσματικές ασκήσεις:

Πρωτεΐνες

Αν έχετε καθιερώσει μια γυμναστική ρουτίνας ημερησίως, συνίσταται να παίρνετε κάποια ποσότητα πρωτεϊνών μετά τη γυμναστική σας.

Ορισμένες φυσικές πηγές καλών πρωτεϊνών είναι ο τόνος, τα αυγά, η γαλοπούλα, το κοτόπουλο, τα τυλάπια, τα όσπρια, το τυρί cottage, το άπαχο κόκκινο κρέας, τα όσπρια και τα ψάρια (όχι τηγανητά).

Υδατάνθρακες

Αντικαταστήστε το λευκό ψωμί και τα ζυμαρικά, με σιτηρά ή ολικής αλέσεως. Οι υδατάνθρακες που βοηθούν στο να διατηρήσετε μια καλή μυϊκή μάζα είναι η quinoa, το καστανό ρύζι, η βρώμη, όλα τα δημητριακά ολικής αλέσεως, η γλυκοπατάτα και το κουσκούς.

Λίπη

Σε αντίθεση με τα κακά λίπη, τα καλά λίπη παρέχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Βοηθούν στο να σχηματίσετε το σώμα των ονείρων σας και στο να χάσετε βάρος. Οι καλύτερες πηγές υγιεινών λιπών είναι το ιχθυέλαιο, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τα αμύγδαλα, τα καρύδια και το φυστικοβούτυρο.

Λαχανικά

Εστιάστε στα λαχανικά που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως το μπρόκολο, το σπανάκι, το λάχανο και τα πράσινα λαχανικά. Μπορείτε να φάτε όσες ποσότητες από αυτά θέλετε.

Άσκηση

 

Θυμηθείτε ότι χωρίς άσκηση δεν θα δείτε αποτελέσματα, ενώ μπορείτε ακόμη και να βάλετε βάρος. Η γυμναστική σας, θα πρέπει να περιλαμβάνει κοιλιακούς, γέφυρα και καθίσματα.

  • Καθίσματα

Σταθείτε ίσια με τα πόδια και την πλάτη σε μια ευθεία. Πραγματοποιήστε ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός, χαμηλώνοντας αργά το σώμα σας, λυγίζοντας και τα δύο γόνατα. Θυμηθείτε να κρατάτε την πλάτη και το άνω μέρος του σώματός σας ίσια και μην λυγίζετε τα γόνατά σας περισσότερο από 90 μοίρες. Στη συνέχεια, επαναλάβετε κάνοντας βήμα μπροστά, με το άλλο πόδι.

  • Γέφυρα

Ξαπλώστε στο πάτωμα με την πλάτη σας να ακουμπά στο έδαφος. Τοποθετήστε τα χέρια σας στα πλάγια και λυγίστε τα γόνατά σας. Τα πόδια σας θα πρέπει να τοποθετούνται γύρω από το πλάτος του ώμου.

Πιέστε τις φτέρνες σας στο έδαφος, σηκώστε τα ισχία σας από το πάτωμα και πιέστε τον ποπό σας, ενώ κρατάτε την πλάτη σας ευθεία. Εκπνεύστε καθώς εκτελείτε αυτό το μέρος της κίνησης και κρατήστε τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα. Εισπνεύστε, καθώς επιστρέφετε αργά στην αρχική σας θέση.

Εδώ, θα βρείτε μια εξαιρετική προπόνηση για την δημιουργία εκπληκτικών γλουτών.

Πηγή