9 καθημερινά πράγματα που κάνουμε συνεχώς λάθος

Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσετε να κάνετε την καθημερινή σας ζωή λιγότερο αγχωτική. Διάβασε παρακάτω μία λίστα με κόλπα που θα κάνουν τις δουλειές του σπιτιού σου πολύ πιο εύκολες. Η πλειοψηφία των ανθρώπων στον πλανήτη δεν έχει ιδέα για αυτές τις απλές και κομψές λύσεις.

Ανοίξτε μία σακούλα με πατατάκια

Εδώ είναι ένα έξυπνο κόλπο για να κάνετε τα τσιπς λιγότερο αδέξια και ακατάστατα: Ανοίξτε την τσάντα και ξεκινήστε να την διπλώνετε από κάτω προς τα πάνω καθώς τρώτε, ωθώντας τα τσιπς προς την κορυφή της τσάντας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστείτε να σκάβετε βαθιά μέσα, διασφαλίζοντας έτσι ότι τα δάχτυλά σας παραμένουν καθαρά. Επιπλέον, η αναδίπλωση μιας τσάντας σαν τσιπς δημιουργεί ένα προσωρινό μπολ που μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο τραπέζι.

Κρατήστε ένα ποτήρι κρασιού από την βάση

Θα πρέπει πάντα να κρατάτε το κρασί σας από την βάση. Κρατώντας το από την βάση κάνει το κρασί να ζεσταίνεται γρήγορα.

Κόψτε το ψωμί χωρίς να μένουν ψίχουλα

Για ν’ αποφύγετε την υπερβολική ψίχα κατά τον τεμαχισμό του ψωμιού, ακολουθήστε αυτόν τον απλό κανόνα: Τοποθετήστε το ψωμί στην πλάκα κοπής με την στρογγυλεμένη πλευρά στραμμένη προς τα κάτω.

Ζεστό φαγητό στο συρτάρι κάτω από το φούρνο

Κάθε φορά που ψήνετε κάτι στο φούρνο, το συρτάρι κάτω από αυτό θερμαίνεται επίσης. Έτσι, εάν προετοιμάζετε πολλά πιάτα ταυτόχρονα και πρέπει να τα κρατήσετε ζεστά τελικά, απλά τοποθετήστε τα μέσα στο συρτάρι.

Κρατήστε ένα κουτί από χυμό από τις άκρες

Μερικές γουλιές από ένα χάρτινο κουτί χυμού μπορούν να αφήσουν άσχημους λεκέδες στα ρούχα σας. Ενημερώστε το μικρό παιδί σας ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την έκχυση του χυμού είναι να κρατάτε το κουτάκι του από τις διπλωμένες επάνω γωνίες.

Μετατρέψτε ένα ποτήρι σε ένα αυτοσχέδιο ηχείο

Καθώς ακούτε μουσική στο κινητό σας, η τοποθέτηση του σε ένα άδειο ποτήρι θα αυξήσει σημαντικά την ένταση του ήχου.

Κρεμάστε το χαρτί τουαλέτας με το άκρο απόσχισης προς τα εμπρός

Είναι καλύτερο να κρεμάσετε το χαρτί τουαλέτας με το αποσπώμενο άκρο στραμμένο μακριά από τον τοίχο και όχι στον τοίχο. Υπάρχει μια συνεχιζόμενη αμφισβήτηση σχετικά με αυτό, αλλά αν κρέμεται σε αυτή τη θέση τότε είναι ευκολότερο να χαλαρώσετε. Επιπλέον, μ’ αυτό τον τρόπο τα χέρια σας δεν θα αγγίξουν τον τοίχο, που μπορεί να έχει επιβλαβή βακτήρια.

Βάλτε άρωμα μόνο πίσω από τα αυτιά σου και στον λαιμό σας

Δεν χρειάζεται να τρίβετε τα αρώματα στους καρπούς σας επειδή παράγουν θερμότητα, προκαλώντας την ταχύτερη εξάτμιση του αρώματος. Πηγή