9 Είσοδοι Σπιτιού που θα σας Εντυπωσιάσουν

Η είσοδος ενός σπιτιού είναι συχνά ένας χώρος που ξεφεύγει από την προσοχή μας. Χρησιμοποιείται κυρίως για τσάντες, παλτό ή παπούτσια και καταλήγει να είναι ένας ακατάστατος χώρος που εξυπηρετεί μόνο πρακτικούς σκοπούς.

Ωστόσο αν το σκεφτείτε καλύτερα, θα διαπιστώσετε πως η είσοδος είναι ο πρώτος χώρος που συναντάει κανείς όταν μπαίνει σε ένα σπίτι. Είναι η πρώτη αίσθηση από τον χώρο σας, που παίρνουν οι καλεσμένοι την πρώτη φορά που σας επισκέπτονται. Έχετε μόνο μία ευκαιρία, λοιπόν, να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση.

Αναπόφευκτα είναι κάτι που κι εσείς αντικρίζετε κάθε φορά που μπαίνετε στο σπίτι σας. Γι αυτό καλό είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο να την σχεδιάσετε σωστά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το καταφέρετε και ένας από τους ευκολότερους είναι να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία. Οι επιλογές είναι πολλές καθώς υπάρχουν άπλετα σχέδια και χρώματα στο εμπόριο. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει με την προσωπικότητά σας και δημιουργήστε έναν όμορφο χώρο που θα σας καλωσορίζει κάθε φορά που θα γυρνάτε στο σπίτι.

Εμείς συγκεντρώσαμε 9 εισόδους που είναι η ζωντανή απόδειξη πως με μια απλή ταπετσαρία μπορείτε να κάνετε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην είσοδο του σπιτιού σας!

Συνδυάστε ένα κλασικό έπιπλο με μια ταπετσαρία που θα το αναδεικνύει. Ο καθρέπτης ενσωματώνεται απόλυτα στον τοίχο και τα μπλε διακοσμητικά αντικείμενα συμπληρώνουν την εικόνα.
Μια πολύ τολμηρή ταπετσαρία σε έντονο κόκκινο και ζέβρες να την διακοσμούν. Αν ο χώρος σας το επιτρέπει, μη διστάσετε να πειραματιστείτε. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό.
Μια ταπετσαρία σαν αυτή με διακριτικά σχέδια και χρώματα θα αλλάξει την εικόνα της εισόδου σας και είναι η ιδανική βάση για να φιλοξενήσει έργα τέχνης.
Κομμάτια του τοίχου επενδύονται με μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία που ταιριάζει αρμονικά με το περιβάλλον. Προσέξτε τα σχέδια που παραπέμπουν σε κορμούς δέντρων και συνδυάζονται απόλυτα με τον κορμό που χρησιμεύει ως τραπεζάκι.

Εδώ έχει επενδυθεί ο μισός τοίχος με ταπετσαρία που χρησιμεύει ως πλαίσιο για την πόρτα. Μια αδιάφορη είσοδος μετατράπηκε σε ένα διακοσμητικό αριστούργημα.

Μην φοβηθείτε να επιλέξετε τολμηρά σχέδια και χρωματικές αντιθέσεις. Το σκούρο έπιπλο μπροστά από αυτή την ταπετσαρία δημιουργεί μια αίσθηση στιβαρότητας σε μια πολύ ιδιαίτερη είσοδο.

Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη είσοδος. Το πολυτελές έπιπλο συνδυάζεται αρμονικά με τον καθρέπτη και τα φωτιστικά και η σύνθεση πλαισιώνεται από μια ταπετσαρία – χάρτη που μπορεί να σας ταξιδέψει σε άλλη εποχή.

Το μπλε με το άσπρο συνδυάζονται πολύ όμορφα σε μια απλή και ταυτόχρονα πολύ ιδιαίτερη είσοδο με ρετρό στοιχεία.

Τα φλοράλ σχέδια αυτής της ταπετσαρίας μετατρέπουν μια μικρή είσοδο σε έναν από τους πιο φιλόξενους χώρους του σπιτιού και κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν πολύ όμορφα μόλις περάσουν την πόρτα.

Πηγή