9 ασκήσεις για δείτε το στομάχι σας…πλάκα, τόσο γρήγορα όσο δεν φαντάζεστε!(BINTEO)

Το λίπος της κοιλιάς είναι εύκολο να κερδίσει και συχνά εξαιρετικά δύσκολο να μειωθεί, καθιστώντας το, ένα από τα πιο κοινά μέρη του σώματος που οι άνθρωποι νοιώθουν άβολα.Εάν αυτό έχετε κι εσείς, μην χάνετε την ελπίδα!

Πάνω από μια υγιεινή διατροφή με συγκεκριμένα τρόφιμα που στοχεύουν στην κοιλιά σας, υπάρχουν ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε για να σφίξε τε το μέσο του κορμού σας – και δεν χρειάζεται να είναι χρονοβόρες.

Εδώ είναι εννέα ασκήσεις που είναι εύκολο να κάνετε και να σφίξετε πραγματικά τον πυρήνα σας, και μόνο να διαρκέσει δέκα λεπτά της ημέρας σας για να κάνετε!

1. The Roll

Στοχεύει: Κάτω κοιλιακούς 

Ξεκινήστε στην πλάτη σας.Σηκώστε τα πόδια σας από το πάτωμα και τα επεκτείνετε ευθεία, με τα χέρια σας να εξαπλώνονται στα πλάγια.Φέρτε τα πόδια σας προς το πάτωμα, αλλά προσπαθήστε να μην αγγίξετε. Στη συνέχεια, φέρτε τα γόνατά σας πάλι στον κορμό σας και ανεβείτε πάλι.

Επαναλάβετε για 30 δευτερόλεπτα.

2. Windmills

Στοχεύει: Πλάγιους και κάτω κοιλιακούς

Ξεκινήστε σε μια παρόμοια θέση από την προηγούμενη άσκηση με τα πόδια σας επάνω. Αυτή τη φορά γέρνετε με τα πόδια σας στο πλάι. Φέρτε τα πόδια σας στην άλλη πλευρά όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πάτωμα, αλλά προσπαθήστε να μην το αγγίξετε.

Επαναλάβετε αυτό για 30 δευτερόλεπτα, αλλάζοντας προς όλες τις πλευρές

3. Starfish Crunch

Στοχεύει: Κεντρικούς και κάτω κοιλιακούς

Θα πρέπει να ξαπλώσετε στο πάτωμα με τα χέρια και τα πόδια να χωρίζονται ,με τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας.

Στη συνέχεια, αγγίξτε το αντίθετο πόδι στο άλλο χέρι.Επαναλάβετε αυτό για 30 δευτερόλεπτα.

4. Mountain Climbers

Στοχεύει: Ολόκληρο τον κορμό 

Βάλτε τα χέρια σας στο πάτωμα και φέρτε το σώμα σας στα δάχτυλα των ποδιών σας. δηλαδή μια θέση σανίδας, με την σπονδυλική σας στήλη ωραία και ευθεία. Θα πρέπει να φέρετε τα γόνατά σας γρήγορα, με στόχο προς τους αγκώνες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σφίξει τον πυρήνα σας, τραβώντας τον ομφαλό προς στη σπονδυλική σας στήλη.

Ανταλλάξτε τα πόδια σας για 30 δευτερόλεπτα.

5. Russian Twists

Στοχεύει: Πλάγιους κοιλιακούς 

Ξεκινήστε καθισμένος στο πάτωμα, ρίχνοντας τον κορμό πίσω σε γωνία 45 μοιρών. Μπορείτε να σηκώσετε τα πόδια σας για πιο δύσκολη πρόκληση ή να τα κρατήσετε στο πάτωμα. Λυγίστε την κοιλιακή περιοχή μεταφέροντας τα χέρια σας στα πλάγια.

6. Spiderman σανίδα

Στοχεύει: Κεντρικό κορμό και πλάγιους κοιλιακούς

Ξεκινήστε σε θέση πους απς. Σηκώστε το ένα πόδι έτσι ώστε το γόνατό σας να γυρίσει σε 90 μοίρες. Κρατήστε την πλάτη σας ευθεία και κρατήστε τη θέση για 15 δευτερόλεπτα.

Αλλάξτε τα πόδια και κρατήστε άλλη μια φορά για 15 δευτερόλεπτα.

7. Single Leg Drops

Στοχεύει: Κάτω κοιλιακούς

Ξαπλώστε στην πλάτη σας και απλώστε τα χέρια σας στα πλάγια. Ανασηκώστε τα πόδια σας κατ ‘ευθείαν επάνω και αρχίστε να τα κατεβάζετε το ένα μετά το άλλο. Όταν τα φέρετε κάτω, φροντίστε να μην αγγίξετε το πάτωμα. Κρατήστε τα πόδια σας ίσια και τον πυρήνα σας ενεργό συνεχώς.

8. Twofold Leg Circles

Στοχεύει: Ολόκληρο τον κορμό

Ξεκινήστε στην πλάτη σας και σηκώστε τα πόδια σας στην οροφή κρατώντας τα πιεσμένα μαζί. Ξεκινήστε να περιστρέφετε τα πόδια σας προς μια κατεύθυνση για 30 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια προς την άλλη κατεύθυνση για 30 δευτερόλεπτα.

9. Flutter Kicks

Στοχεύει: Κάτω κοιλιακούς 

Στην πλάτη σας και σηκώστε τα πόδια σας ευθεία. Ξεκινήστε να κλωτσάτε τον αέρα με τα πόδια σας. Κρατήστε την πλάτη σας σταθερά στο πάτωμα και εκπνεύστε και εισπνεύστε βαθιά κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Επαναλάβετε αυτό μέχρι να αισθανθείτε να καίγεστε στους κάτω μυς σας.

Για μια πλήρη οπτική εκμάθηση σε κάθε κίνηση, φροντίστε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο!

Πηγή