8 πράγματα που συμβαίνουν σε κάθε γυναίκα το φθινόπωρο.

8 πράγματα που συμβαίνουν σε κάθε γυναίκα το φθινόπωρο

Η εβδομάδα τελείωσε με μια όμορφη μέρα όμως πλέον μπορούμε επισήμως να φωνάξουμε ότι έχουμε  φθινόπωρο.

Μαζί του βεβαίως ήρθε κι η γκρίνια, όπως και πολλά άλλα αφού ως γνωστόν αν βρέξει, η κίνηση στους δρόμους είναι το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσεις πηγαίνοντας στη δουλειά.

Παρ’όλα αυτά, μια μικρή και συγκρατημένη χαρά έχει αναπτυχθεί μέσα σου, αφού η ζέστη του καλοκαιριού δεν υποφερόταν άλλο. Πραγματικά! Άσε που τώρα, μπορείς να ντυθείς από την κορφή ως τα νύχια, χωρίς να ανησυχείς για τις ατέλειες του σώματος σου, που ο ήλιος τις έκανε πάντα πιο έντονες. Μα, πώς τόλμαγε;

Όπως σε κάθε εποχή του χρόνου, έτσι και το φθινόπωρο συμβαίνουν κάποια συγκέκριμενα καθημερινά πράγματα σε κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της. Θα ταυτιστείς σίγουρα με τα παρακάτω:

1. Ανυπομονούσες να έρθει το κρύο κι η βροχή και τώρα πιάνεις τον εαυτό σου να αναπολεί τις καλοκαιρινές σου διακοπές, καθώς πίνεις ζεστό καφέ και χαζεύεις το προφίλ σου στο Instagram. Ένα βαρύ «Αχ!» βγαίνει απ” τα χείλη σου…

2. Βλέπεις το νούμερο της πιστωτικής σου κάρτας, που κάποτε ήταν τετραψήφιο να γίνεται τριψήφιο, αφού τρέχεις αμέσως να αγοράσεις καινούρια και χουχουλιάρικα πουλόβερ, μιας και τα παλιά δεν σου κάνουν ή δεν ανήκουν στη φετινή μόδα.

3. Το Instagram σου θα γεμίσει με φωτογραφίες από κάθε λογής ζεστό καφέ που πίνεις είτε στον δρόμο είτε στη σχολή είτε στο γραφείο.

8 πράγματα που συμβαίνουν σε κάθε γυναίκα το φθινόπωρο.

4. Αντίστοιχα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πεσμένα φύλλα που κάνουν την εμφάνιση τους στο έδαφος. Μαζί με αυτά και τα καινούρια σου παπούτσια!

8 πράγματα που συμβαίνουν σε κάθε γυναίκα το φθινόπωρο.

5. Πάντα ξεχνάς που έχεις καταχωνιάσει τις ομπρέλες, αφού υπάρχει μια σχέση μεγάλου μίσους μεταξύ σας. Βέβαια, όταν ρίχνει καρέκλες ευλογείς τους δώδεκα Θεούς που θυμήθηκες να τη βάλεις στην τσάντα σου φεύγοντας.

6. Αν κι όταν πρέπει να δώσεις μάχη με τον αέρα, συνήθως βγαίνεις χαμένη:

8 πράγματα που συμβαίνουν σε κάθε γυναίκα το φθινόπωρο.

7. Κεφάλαιο «υγρασία»: Αν ανήκεις στις γυναίκες με τη λεπτή τρίχα στο κεφάλι, τότε μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει πραγματικά υγρασία. Η κόμη σου δεν βλέπεται και προσπαθείς να κάνεις τα πάντα να περισώσεις κάτι, αλλά τσάμπα κόπος. Μην νιώθεις μόνη. Είμαστε όλες μαζί σ” αυτό.

8. Τέλος, ξοδεύεις αμέτρητες ώρες βλέποντας ό,τι ρομαντίλα υπάρχει σε ταινία και για πολλοστή φορά το «The Notebook», που πλέον έχεις μάθει όλους τους διαλόγους απ” έξω. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η μαυρίλα που επικρατεί έξω σου ρίχνει τη διάθεση στα τάρταρα.