8 Πανέξυπνα Κόλπα που δίνουν Άμεσες Λύσεις σε Καθημερινά Προβλήματα με τα οποία ΟΛΟΙ έχουμε έρθει Αντιμέτωποι!

Μερικές φορές, ακόμα και μικροπροβλήματα μπορούν να μας χαλάσουν τη διάθεση. Σκεφτήκαμε όμως πως δεν είναι σωστό να αφήνουμε τις μικρές αναποδιές να μας χαλάνε τη μέρα. Έτσι, συγκεντρώσαμε αυτή την συλλογή από χρήσιμες συμβουλές για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε εύκολα τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Πώς να πάρετε ένα καροτσάκι στο σουπερμάρκετ εάν δεν έχετε καθόλου κέρματα.

Η λύση είναι αρκετά απλή – το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κλειδί με στρογγυλή κεφαλή.

Πώς να ανοίξετε την πόρτα του αυτοκινήτου εάν έχετε αφήσει τα κλειδιά μέσα.

Αυτή η συμβουλή δουλεύει μόνο σε μερικά αυτοκίνητα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα απλό κορδόνι παπουτσιών. Δέστε μία θηλιά στην μία άκρη όπως στην φωτογραφία. Περάστε το από την γωνία της πόρτας προς τα κάτω και τελικά πιάστε με την θηλιά την ασφάλεια. Τραβήξτε την προσεκτικά προς τα πάνω για να ξεκλειδώσει.

Πώς να μπείτε στο αμάξι εάν η κλειδαριά έχει παγώσει.

Ζεστάνετε το κλειδί με έναν αναπτήρα και βάλτε το στην κλειδαριά. Μπορεί να μην δουλέψει με την πρώτη, οπότε συνεχίστε να προσπαθείτε. Εάν το κλειδί είναι μακρύ, μπορείτε να το ζεστάνετε χωρίς να το βγάλετε από την κλειδαριά.

Πώς να μετακινηθείτε με το ασανσέρ χωρίς να σταματάει σε κάθε όροφο

Εάν βιάζεστε να πάτε κάπου, τότε αυτό το κόλπο θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Αλλά να θυμάστε να μην το χρησιμοποιείτε πολύ συχνά – αφού και άλλοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το ασανσέρ. Πιέστε το κουμπί να κλείσουν οι πόρτες και κρατήστε το πατημένο μέχρι να σας πάει  το ασανσέρ στον προορισμό σας. googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1473692320921-0’); }); Πώς να ελέγξετε την ποιότητα της βενζίνης στο βενζινάδικο. Πώς να ελέγξετε την ποιότητα της βενζίνης στο βενζινάδικο.

Ρίξτε μερικές σταγόνες σε ένα κομμάτι λευκό χαρτί. Φυσήξτε το για να στεγνώσει πιο γρήγορα. Αφού στεγνώσει, κανονικά δεν θα πρέπει να έχει μείνει κάποιος λεκές. Εάν δείτε όμως λιπαρές ή πολύχρωμες κηλίδες, τότε δεν είναι καλής ποιότητας. Ένας κίτρινος λεκές δείχνει πως είναι μπερδεμένη με diesel, ενώ ένας μαύρος δακτύλιος υποδηλώνει την ύπαρξη μετάλλων υψηλής πυκνότητας και πίσσα.

Πώς να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασιού χωρίς να έχετε ανοιχτήρι.

Τυλίξτε το μπουκάλι σε μία πετσέτα ή βάλτε το σε ένα παπούτσι, όπως στην φωτογραφία. Αφού το καλύψετε, χτυπήστε την βάση του σε μία σκληρή επιφάνεια μέχρι να αρχίσει να βγαίνει ο φελλός. Μετά απλά αφαιρέστε τον με το χέρι.

Πώς να καταπολεμήσετε τους λεκέδες από κραγιόν.

Πάρτε ένα κανονικό χαρτομάντιλο και χωρίστε το στα επιμέρους στρώματα. Πάρτε το πιο λεπτό και βάλτε το πάνω στα χείλια σας. Τώρα περάστε τα με την ειδική σκόνη.

Πώς να κάνετε το κινητό σας αδιάβροχο.

Για να αποφύγετε μία δύσκολη κατάσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήστε ένα πρoφυλακτικό για να κάνετε το κινητό σας αδιάβροχο.

Δοκιμάστε τα και δεν θα χάσετε!

Πηγή