7 λόγοι που κάνουν τον οργασμό σου απολαυστικό ΚΑΙ για το φίλο σου

7 λόγοι που κάνουν τον οργασμό σου απολαυστικό ΚΑΙ για το φίλο σου

Τελικά συμφέρει και τους δύο η ικανοποίησή σου

Κυκλοφορεί εδώ και χρόοονια το αστείο / ανέκδοτο για τους άντρες που δεν ενδιαφέρονται για το αν η σύντροφός τους θα έρθει σε οργασμό. Και, ναι, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι εκεί έξω που ασχολούνται ΜΟΝΟ με τη δική τους ικανοποίηση – όχι ιδιαίτερες καλές περιπτώσεις για να τις έχεις στο κρεβάτι σου. Όμως οι περισσότεροι άντρες θέλουν να είναι καλοί εραστές και απολαμβάνουν την αίσθηση ότι ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό τη σύντροφό τους. Με λίγα λόγια, το πιο πιθανό είναι ότι εκείνος θέλει να σου αρέσει το σεξ μαζί του και ότι θέλει να έρθεις σε οργασμό. Γιατί;

1. Ο οργασμός σου τονώνει τον ανδρισμό του. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν τελειώσεις στο σεξ εκείνος θα νιώσει λιγότερο άντρας, αλίμονο. Απλά όταν σηκώνεται από το κρεβάτι (ή όπου αλλού κάνετε σεξ) γνωρίζοντας ότι έχει καταφέρει να ταράξει όλο σου τον οργανισμό στον απόλυτο βαθμό, ε κάπως αισθάνεται δύο πόντους ψηλότερος.

2. Είναι ένδειξη ότι πραγματικά το έχεις διασκεδάσει. Είναι σεξ. Το σεξ πρέπει να είναι διασκεδαστικό. Αν δεν ήταν διασκεδαστικό κανένας από εμάς δεν θα έβγαινε από το σπίτι για να συναντήσει άλλους ανθρώπους και να το κάνει. Θα καθόμασταν όλοι σπίτια μας και θα αυνανιζόμασταν.

3. Όταν έχεις τελειώσει εσύ, σημαίνει ότι μπορεί να έρθει σε οργασμό και εκείνος. Εμ, αφού οι κυρίες προηγούνται. Εντάξει δεν είναι θέμα ευγένειας και ιπποτισμού, απλά επειδή συνήθως σε εμάς τις γυναίκες μας παίρνει περισσότερη ώρα να τελειώσουμε απ’ ό,τι στους άντρες, το πιο πιθανό είναι ότι είναι ιδιαίτερα ανακουφιστικό για το φίλο σου το γεγονός ότι μπορεί πλέον να σταματήσει να κρατιέται.

4. Όταν έρχεσαι σε οργασμό, αυτό σημαίνει ότι δεν θα «σου χρωστάει» για την επόμενη φοράΆσχημο πράγμα το να χρωστάς. Γι’ αυτό και είναι τόσο ωραίο όταν τελειώνετε το σεξ και δεν χρωστάει κανείς τίποτα σε κανέναν και είναι όλοι ευχαριστημένοι.Ισχύει και το αντίστροφο, φυσικά.

5. Γιατί ένας οργασμός σε κάνει χαρούμενη. Και είναι μια ωραία αίσθηση για το φίλο σου το να ξέρει ότι είσαι χαρούμενη. Αν πάλι πιστεύεις ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αλτρουισμός, μπορούμε να το θέσουμε και αλλιώς: ο φίλος σου χαίρεται να μοιράζεται ένα κρεβάτι μαζί σου ενώ είσαι χαρούμενη και όχι έξαλλη από τα νεύρα σου.

6. Το να αναστενάζεις είναι σέξι, όμως ένας κανονικός, κανονικότατος οργασμός είναι όμως ακόμα πιο σέξι. Πώς είναι αυτό που καλείς κάποιον για φαγητό και εκείνος σού λέει ότι του άρεσε αλλά κατά βάθος ξέρεις ότι δεν ξετρελάθηκε; Αυτό συμβαίνει με τους αναστεναγμούς. Δείχνουν ότι απολαμβάνεις αυτό που συνέβη αλλά ότι δεν έχει ταραχτεί και ο κόσμος σου. Ενώ ένας κανονικός οργασμός δείχνει ότι απόλαυσες πραγματικά αυτό που συνέβη.

7. Μερικές φορές βάζει στοίχημα με τον εαυτό του πόσους οργασμούς μπορεί να σου προσφέρει και όταν αισθάνεται ότι τα καταφέρνει καλά, χαίρεται. Όταν έχει κέφι και είναι ξεκούραστος (ή απλά είσαστε πάνω στα μέλια) είναι πολύ πιθανό να θέλει τόσο πολύ τα δώσει όλα που να τον νοιάζει μόνο το δικό σου σώμα και ο δικός σου οργασμός. Είναι εκείνες οι φορές που δεν αντέχεις άλλο σεξ.