7 εύκολες ασκήσεις για στρογγυλούς γλουτούς

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, πράγμα που σημαίνει πως τα μαγιό έχουν την τιμητική τους. Αν θέλετε να τονώσετε τον πισινό σας, δοκιμάστε μερικές από αυτές τις ασκήσεις.

1) Βαθιά Καθίσματα

εύκολες ασκήσεις για στρογγυλούς γλουτούς 2

2) Roundhouse

εύκολες ασκήσεις για στρογγυλούς γλουτούς 3

Ξεκινήστε με τα χέρια και τα γόνατά σας σταθερά στο έδαφος. Τα χέρια σας πρέπει να είναι κάτω από τους ώμους σας και τα γόνατά σας,στο ίδιο ύψος με τα ισχία σας. Πιέστε τους κοιλιακούς σας σφιχτά.

Το υπόλοιπο σώμα σας θα πρέπει να μένει ακίνητο. Σηκώστε το αριστερό πόδι σας στο πλάι και στη συνέχεια, λυγίστε τα γόνατα σας πίσω προς το ισχίο.Επαναλάβετε 15 φορές για κάθε πόδι.

3) Diamond

εύκολες ασκήσεις για στρογγυλούς γλουτούς 4

Ξεκινήστε ξαπλωμένη ανάσκελα. Τοποθετήστε τα χέρια σας χαλαρά στα πλευρά σας. Σηκώστε τα πόδια σας πάνω από τους γοφούς σας, κρατώντας τα πέλματα σας μαζί. Τα πόδια σας θα πρέπει να σχηματίζουν ένα σχήμα διαμαντιού (εξ ου και το όνομα).

Μετά επεκτείνετε τα πόδια σας ίσια στο πλάι όσο μπορείτε, σφίγγοντας τον πισινό και τους μηρούς καλά. Επιστρέψτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε 15 φορές.

4) Donkey Kick

εύκολες ασκήσεις για στρογγυλούς γλουτούς 5

Ξεκινήστε από όρθια θέση με τα πόδια σας μαζί. Χαμηλώστε κρατώντας το ένα πόδι σταθερό, λυγισμένο το γόνατο, και ανασηκώστε το άλλο πόδι ελαφρώς από το έδαφος.Ρίξτε το βάρος σας στο σταθερό πόδι και επεκτείνετε το άλλο πόδι πίσω σας. Τραβήξτε το πόδι σας προς τα πίσω και μετά εμπρός και επαναλάβετε 20 φορές.

6) Booty Crossover

εύκολες ασκήσεις για στρογγυλούς γλουτούς 6

Ξεκινήστε στα τέσσερα, με τους ώμους σας στο ίδιο ύψος με τους καρπούς σας. Από τη θέση αυτή, επεκτείνετε το αριστερό πόδι σας ευθεία πίσω και στη συνέχεια κάτω στα δεξιά σας. Σηκώστε το πόδι σας πίσω μέχρι το κέντρο και επιστρέψτε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε 10 φορές.

εύκολες ασκήσεις για στρογγυλούς γλουτούς 7

Ξαπλώστε ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα σε γωνία 90 μοιρών και τα χέρια στο πλάι σας. Επεκτείνετε το αριστερό πόδι σας επάνω, ανασηκώνοντας τους γοφούς σας από το χαλί. Με τα ισχία σας ακόμα στον αέρα, λυγίστε το γόνατό σας προς το στήθος σας και στη συνέχεια τεντώστε το έξω σε μια γωνία 45 μοιρών. Τραβήξτε το πόδι σας πίσω στο έδαφος. Επαναλάβετε 10 φορές, πριν από τη μετάβαση στα πόδια.

Πηγή: daddy-cool.gr