7 εύκολες ασκήσεις για ένα υπέροχο και ελκυστικό μπούστο

Για να κάνετε το μπούστο σας να φαίνεται πιο στητό και ελκυστικό δεν χρειάζεται να καταφύγετε στην επώδυνη και ακριβή λύση της πλαστικής χειρουργικής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μερικές απλές ασκήσεις, που θα ανορθώσουν το στήθος σας και θα το κάνουν πιο ελκυστικό από ποτέ!

Δείτε παρακάτω 7 συμβουλές ειδικών για υπέροχο και ελκυστικό στήθος.

1η άσκηση

Kάντε μια γροθιά το χέρι σας και βάλτε το κάτω από το πιγούνι. Πιέστε το πιγούνι στην γροθιά σας για 5 δευτερόλεπτα και χαλαρώστε. Επαναλάβετε 2-3 φορές.

2η άσκηση

Ενώστε τα χέρια σας μπροστά από το στήθος σας. Πιέστε τα αρκετά, ώστε να τεντώσετε τους θωρακικούς μυς σας. Βεβαιωθείτε, ότι η πλάτη σας είναι ίσια.

3η άσκηση

Οι κάμψεις μπορούν να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τους θωρακικούς μυς σας. Αν είστε αρχάριοι, ξεκινήστε να τις κάνετε στα γόνατα ή ακουμπήστε σε μια καρέκλα ή έναν καναπέ. Τοποθετήστε τα χέρια σας όσο πιο μακριά μπορείτε και ενώστε τα πόδια σας. Όταν πιέζετε το σώμα σας στο έδαφος, μετακινήστε αργά τους αγκώνες στο πλάι. Κάντε 3 σετ των 12-15 επαναλήψεων.

4η άσκηση

Ξαπλώστε μπρούμυτα, λυγίστε τα γόνατά σας και πιάστε τα. Αν είστε αρχάριοι, μείνετε σε αυτή την θέση για 20 δευτερόλεπτα και κάντε ένα διάλειμμα 10 δευτερολέπτων. Επαναλάβετε 3 φορές.

5η άσκηση

Σταθείτε μισό μέτρο από έναν τοίχο, τεντώστε τα χέρια μπροστά σας και αρχίστε να πιέζετε τις γροθιές σας. Θα νιώσετε τους θωρακικούς μυς σας να γυμνάζονται. Πιέστε για 20 δευτερόλεπτα και χαλαρώστε για 10. Επαναλάβετε 3 φορές.

6η άσκηση

Ξαπλώστε σε μια μπάλα, ένα παγκάκι ή στο πάτωμα. Χρησιμοποιώντας βαράκια, τεντώστε το στήθος σας και σηκώστε τα προς τα πάνω με σταθερό ρυθμό. Στην συνέχεια, χαμηλώστε τα και ξανασηκώστε τα. Επαναλάβετε 8 φορές. Τα βαράκια θα πρέπει να κάνουν την άσκηση αρκετά δύσκολη. Κάντε 3 σετ.

7η άσκηση

Αυτή η άσκηση θα τεντώσει τους μυς σας και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα ωραία σχηματισμένο στήθος. Πιάστε τα βαράκια, λυγίστε τα γόνατά σας και γείρετε τον κορμό σας προς τα εμπρός. Εισπνεύστε και σηκώστε τα χέρια σας στο πλάι. Οι βραχίονες σας πρέπει να είναι παράλληλοι στο έδαφος. Κάντε 2 σετ των 12 επαναλήψεων. Πηγή