60χρονη Μητέρα δοκιμάζει να Βαφτεί και να Χτενιστεί για Πρώτη Φορά στη Ζωή της. Το Αποτέλεσμα θα σας Αφήσει Άφωνους!

Η ομορφιά, είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα. Πολλές γυναίκες αφιερώνουν πολλές ώρες για να περιποιούνται τον εαυτό τους, φτιάχνοντας μαλλιά, φρύδια και μακιγιάζ, άλλες πολύ λίγο, ενώ άλλες καθόλου.

Η Cindy που είναι μια μητέρα από το Οχάιο πάντως, ανήκει στην τελευταία κατηγορία. Η Cindy, ποτέ στη ζωή της δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει πως βάφονται και ποτέ δεν ασχολήθηκε με τα μαλλιά της και τα φρύδια της.

Αυτή η γυναίκα δεν τα χρειάζεται όλα αυτά, αφού τα μαλλιά της είναι υπέροχα και παραμένει όμορφη χωρίς να έχει ίχνος μακιγιάζ. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν τα χρειάζεται, δεν σημαίνει ότι δεν έχει την ανάγκη να πειραματιστεί με αυτά για να φτιάξει η διάθεσή της.

Η Cindy μετά από 60 χρόνια άγνοιας πάνω στο θέμα, διάβασε ένα βιβλίο σχετικό με μακιγιάζ και μαλλιά. Ήθελε πολύ να τα δοκιμάσει στον εαυτό της, αλλά δεν ήξερε και δεν είχε μάθει ποτέ τον τρόπο. Χρειάζονταν βοήθεια. Έτσι στα 60α γενέθλιά της, πήγε στο Makeover Guy για μια πρώτη ολική μεταμόρφωση.

Εκτός από την περιποίηση, η Cindy ήθελε να μάθει τον τρόπο που έπρεπε να περιποιείται το δέρμα, τα φρύδια, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

Ο άνθρωπος που την ανέλαβε, φοβήθηκε λόγω της έλλειψης εμπειρίας της Cindy, αλλά και των υψηλών απαιτήσεων που είχε. Ήθελε κάτι φρέσκο και νέο, αλλά δεν ήθελε κάποια έντονη αλλαγή στα μαλλιά της. Ζητούσε κάτι όμορφο, αλλά κάτι που θα μπορούσε εύκολα να στυλιζάρει και μόνη της.

Τελικά, τα μαλλιά της Cindy κόπηκαν λίγο έτσι ώστε να πέφτουν ακριβώς κάτω από το πηγούνι της και πήγαιναν πολύ στο τετράγωνο σχήμα του πρόσωπό της. Ο κομμωτής επίσης, της έφτιαξε κάποιες αξιοζήλευτες μπούκλες! Τα φρύδια της απέκτησαν ένα όμορφο σχήμα, αφού τα έβγαλαν με κερί και ο καλλιτέχνης του μακιγιάζ της χάρισε ένα υπέροχο μακιγιάζ, κάνοντάς της ακόμη και φωτοσκιάσεις.

Όταν η μεταμόρφωση ολοκληρώθηκε, η Cindy ακτινοβολούσε. Ήταν ήδη μια φυσικά όμορφη γυναίκα, αλλά μετά από όλη αυτή την περιποίηση ένιωσε σαν θεά με τη νέα εμφάνιση της! Ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων που της έγινε ποτέ!

«Το λατρεύω, πραγματικά το λατρεύω και έχω μάθει τόσα πολλά», δήλωσε η Cindy μετά το συνολικό της makeover. «Δεν μπορώ να πιστέψω όλες τις συμβουλές που μου δόθηκαν για το μακιγιάζ, τα φρύδια και τα μαλλιά μου».

Πηγή