6 εκπληκτικά πράγματα που αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών ενός ανθρώπου

Ο καθένας έχει διαφορετικό σχήμα νυχιών: μερικοί έχουν πλατιά και τετραγωνισμένα, άλλοι μικρά και στενά. Όμως, έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα μπορούν να αποκαλύψουν τα νύχια σας για εσάς;

Ένας γνωστός επιστήμονας της Νιγηρίας έχει εκπονήσει μια ερευνητική εργασία όπου αναγνωρίζει ότι η φυσική μορφή των νυχιών, μπορεί να περιέχει πληροφορίες για την προσωπικότητα μας.

Αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά σ’ αυτό. Βρείτε το δικό σας σχήμα νυχιών και διαβάστε την περιγραφή. Ταιριάζει με εσάς;

Πλατιά, μακριά και ορθογώνια νύχια

Ήρεμοι, δογματικοί, ισορροπημένοι, ανεξάρτητοι άνθρωποι με ευρεία νοοτροπία. Είναι αξιόπιστοι και έχουν έντονο αίσθημα ευθύνης για τα λόγια και τις πράξεις τους. Γεννημένοι ηγέτες.

Πολύ μικρά τετράγωνα νύχια

Οξείς, ευέλικτοι και επινοητικοί άνθρωποι με ευστροφία. Πολύ εκρηκτικοί, αν και οι εκρήξεις τους περνούν σύντομα. Τείνουν να είναι άπληστοι και επιθετικοί, καθώς και ζηλιάρηδες.

Μακριά και στενά νύχια

Εγωιστικά και υπολογιστικά άτομα με ευκαιριακές αρχές. Αγαπούν την πολυτέλεια και απαιτούν την προσοχή στον εαυτό τους. Συχνά προσβάλλονται.

Κοντά νύχια

Ευέξαπτοι και ανυπόμονοι, αυτοί οι άνθρωποι είναι απίστευτα εύστροφοι. Όσο πιο κοντά είναι τα νύχια, τόσο πιο απαιτητικό είναι ένα τέτοιο πρόσωπο για τον εαυτό του και τους άλλους. Πάντα προσπαθούν να κάνουν το δικό τους και είναι αλάνθαστοι τελειομανείς.

Αμυγδαλωτά νύχια

Ευαίσθητες, τρυφερές και ρομαντικές ψυχές με ιδεαλιστικές απόψεις. Τους αρέσει να αισθάνονται χρήσιμοι για τους άλλους, είναι πολύ συναισθηματικοί και προσβάλλονται εύκολα.

Τριγωνικά νύχια

Καλλιτεχνικά άτομα με λεπτή προσωπικότητα και διαρκώς μεταβαλλόμενη διάθεση, είναι των άκρων και είναι επιρρεπείς σε νευρικούς κλονισμούς. Θέλουν να αναγνωριστούν και να γίνουν διάσημοι, και απεχθάνονται να χάνουν.

Πηγή