5 Πρωτότυποι Τρόποι για να Διακοσμήσετε τον Χώρο Πάνω από τα Ντουλάπια της Κουζίνας

Σίγουρα, θα έχετε παρατηρήσει τον διαθέσιμο και ελεύθερο χώρο, ακριβώς πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας.  Συνήθως, αποτελεί ένα ξεχασμένο σημείο που σπάνια θα διακοσμήσετε.

Οι παρακάτω ιδέες θα σας κάνουν να θέλετε να εκμεταλλευτείτε αμέσως τον χώρο ανάμεσα στα ντουλάπια της κουζίνας και το ταβάνι. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε την κουζίνα σας μοναδική!

Βιβλιοθήκη Μετατρέψτε το σημείο αυτό σε βιβλιοθήκη. Τοποθετήστε τα αγαπημένα σας βιβλία, αλλά και τα βιβλία μαγειρικής που έχετε καιδημιουργήστε ένα ράφι γεμάτο πολύχρωμα βιβλία. Μπορείτε, ακόμη, να προσθέσετε ένα κουτί αποθήκευσης, ή ένα σκεύος μαγειρικής, που να ταιριάζει στην διακόσμηση της κουζίνας και που θα συγκρατεί ταυτόχρονα τα βιβλία σε όρθια στάση.

Κάδρα Μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας έκθεση με έργα τέχνης σε αυτό το στενό, ελεύθερο χώρο. Δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε πάρα πολλά κάδρα, αν ο χώρος σας είναι μικρός. Αγαπημένοι σας πίνακες και αντικείμενα αρκούν για να μεταμορφώσουν και να ομορφύνουν τον χώρο.

Γεμίστε τον χώρο πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας με πίνακες και έργα τέχνης.

Κάβα Χρησιμοποιήστε μεταλλικά καλάθια, τα οποία μπορείτε να απλώσετε σε ίσες αποστάσεις πάνω από τα ντουλάπια σας. Γεμίστε τα καλάθια με μπουκάλια από αλκοόλ και δημιουργήστε, έτσι, την δική σας κάβα.

Φτιάξτε τη δική σας κάβα πάνω από τα ντουλάπια!

Λάμψη και φως Μετατρέψτε την κουζίνα σας σε ένα ρομαντικό περιβάλλον για το δείπνο σας. Μπορείτε να περάσετε μια σειρά από φωτάκια εσωτερικού χώρου στο σημείο πάνω από τα ντουλάπια με τρόπο που να μην φαίνονται τα ανεπιθύμητα καλώδια. Ιδανική λύση για μια φοιτητική κουζίνα που θέλετε να ξεχωρίζε

Δώστε φως στην κουζίνα σας!

Λίστα με το μενού της εβδομάδας Χρησιμοποιήστε χρώμα μαυροπίνακα για να μετατρέψετε τον χώρο πάνω από τα ντουλάπια σας σε έναν μαύρο καμβά, στον οποίον θα μπορείτε να σημειώνετε όσα έχετε στο νου σας, ακόμα και κάποια ζωγραφιά ή μία αγαπημένη σας φράση. Σίγουρα, δεν θα είναι ό,τι πιο εύκολο να σκαρφαλώνετε και να σημειώνετε κάθε βδομάδα αυτά που χρειάζεστε ή μία πιθανή λίστα, αλλά, έχετε τη δυνατότητα να σβήνετε όσα έχετε γράψει και να σημειώνετε κάτι καινούριο, κάθε φορά που έχετε ανάγκη για μια ανακαίνιση της κουζίνας.

Βάψτε τον τοίχο πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας με χρώμα μαυροπίνακα.

Πηγή