4 Πονηρά Τρικ Για Να Φαίνονται Τα Φρύδια Σου Πιο Γεμάτα!

Aν παρακολουθείς έστω και λίγο τα trends στην ομορφιά θα έχεις διαπιστώσει πως τα φυσικά, γεμάτα φρύδια απέκτησαν μεγάλο προβάδισμα από τότε που η Cara Delevingne εμφανίστηκε στην πασαρέλα.

Ωστόσο, δεν είναι όλες οι γυναίκες «ευλογημένες» με συγκλονιστικά γεμάτα φρύδια ή, ακόμα χειρότερα, έχουν κάνει σχεδόν αδιόρθωτα λάθη με το τσιμπιδάκι. Στην πραγματικότητα, ίσως έχεις παρατηρήσει πως ξοδεύεις πολύ χρόνο προσπαθώντας να τελειοποιήσεις το σχήμα των φρυδιών σου. Και όχι άδικα!

Γι’αυτό λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα μυστικά για να κάνεις τα φρύδια σου να φαίνονται πιο γεμάτα! Fake it till you make it!

Επαναπροσδιόρισε τα προϊόντα σου.

Αν δεν έχεις πολλές τρίχες θα πρέπει να ξεκινήσεις να «χτίζεις». Τι μπορείς να κάνεις; Χτένισε τις τρίχες με ανοδική πορεία και εφάρμοσε ένα διάφανο τζελ για τα φρύδια.

Χρησιμοποίησε ένα πολύ λεπτό μολύβι.

Ναι, πρέπει να διατηρήσεις το αποτέλεσμα μαλακό, ώστε το φρύδι να μοιάζει αληθινό. Ξεκίνα γεμίζοντας τα φρύδια σου με απαλές κινήσεις από τη μία μέχρι την άλλη άκρη και βεβαιώσου πως οι «πινελιές» σου αποτελούν μέρος του φρυδιού και όχι αλλόκοτες γραμμές που το κάνουν να μοιάζει ψεύτικο.

Το σωστό βουρτσάκι είναι ο καλύτερός σου φίλος.

Αν έχεις ήδη ένα αξιοπρεπές σχήμα, γέμισε τα φρύδια σου με ένα χρωματιστό brow gel και έπειτα ακολούθησε το πλάτος τους χτενίζοντάς τα με ένα ασύμμετρο βουρτσάκι για τα φρύδια.

Επέλεξε και την κατάλληλη απόχρωση και ανάμειξε.

Το μυστικό είναι να ΜΗΝ χρησιμοποιείς την ίδια απόχρωση με αυτή των μαλλιών σου. Δηλαδή, αν έχεις μαύρα μαλλιά, τα μαύρα φρύδια θα «σκληρύνουν» το πρόσωπό σου. Αντιθέτως, προτίμησε μία καστανή σκούρα απόχρωση που γκριζάρει. Αν έχεις κόκκινα μαλλιά, ένα κόκκινο μολύβι θα κάνει τα φρύδια σου εντελώς ψεύτικα, οπότε ανάμειξε λίγο καφέ με κόκκινο. Οι μπεζ – γκρι αποχρώσεις είναι ιδανικές για τις ξανθιές.

Extra top tip: Θυμήσου να αναμειγνύεις το χρώμα με μπατονέτες, αφού το εφαρμόσεις, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο κομψό και διακριτικό!

Πηγή