3 απίστευτα εύκολοι τρόποι για να Αφαιρέσετε το Πουρί από την Λεκάνη

Οι λεκέδες στην τουαλέτα είναι ένα πρόβλημα για πολλές νοικοκυρές. . Δεν θα έπρεπε να είναι , γιατί οι κιτρινωπές και καφέ κηλίδες μπορούν να αφαιρεθούν πολύ πιο εύκολα από ό, τι φαντάζεστε.

Όποιος σηκώνει το καπάκι της τουαλέτας περιμένει να δει μια καθαρή λεκάνη . Δυστυχώς, αυτό απαιτεί καθημερινό καθαρισμό και τρίψιμο. Αν και η μεγαλύτερη ποσότητα των ούρων φεύγει με το νερό, η ένωση αυτή είναι αρκετή για να κρυσταλλωθούν και τελικά να μετατραπούν σε αντιαισθητικούς λεκέδες. Τα βακτήρια παραμένουν παρά τις τακτικές πλύσεις της λεκάνης και να εξαπλώνονται ακόμη περισσότερο . Ως εκ τούτου , είναι σημαντικό για την τουαλέτα για είναι πραγματικά καθαρή. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε συχνά ισχυρά χημικά προϊόντα. Μπορούμε με φυσικά συστατικά που έχουμε στο σπίτι να απομακρύνουμε το ενοχλητικό πουρί.

Πως να κάνετε καινούργια την τουαλέτα σας με σόδα

πουρί από την λεκάνη 2

Ένα συστατικό που δεν κοστίζει πολύ,υπάρχει σε κάθε σπίτι και λειτουργεί πολύ καλά είναι η μαγειρική σόδα.Ρίξτε αρκετή σακούλες ποσότητα απευθείας στην λεκάνη και αφήστε όλη νύχτα.Η μαγειρική σόδα περιέχει οξύ, που σπάει το πουρί. Εάν η τουαλέτα δεν είναι αμέσως μετά την πρώτη χρήση καθαρή, τότε επαναλάβετε χωρίς δισταγμό.

Μπεικιν πάουντερ και στην λεκάνη!

πουρί από την λεκάνη 3

Για να καθαρίσετε το εσωτερικό της λεκάνης σωστά χρησιμοποιήστε μπέικιν πάουντερ. Πρώτα απ “όλα , θα πρέπει να φοράτε γάντια καθαρισμού . Στη συνέχεια, προσθέστε λίγο νερό σε ένα μπολ και το μπέικιν πάουντερ σε αυτό. Έπειτα βρέξτε μια χαρτοπετσέτα στο μείγμα και πιέστε την στις εσοχές της λεκάνης. Αφήστε το μείγμα να δράσει για τουλάχιστον μία ώρα.

πουρί από την λεκάνη 4

Πώς το ξύδι αφαιρεί το πουρί

πουρί από την λεκάνη 4

Τις καλές του υπηρεσίες για την καταπολέμηση της αντιαισθητικής κιτρινίλας προσφέρει επίσης το ξύδι. Το οξύ που περιέχει είναι σε θέση να διαλύσει τη συγκέντρωση των ούρων, έτσι μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και παλαιούς λεκέδες . Ρίξτε μια γενναία ποσότητα ξυδιού μέσα στην τουαλέτα και αφήστε να εργαστεί μια ολόκληρη νύχτα. Το επόμενο πρωί απλά ξεπλύνετε καλά και σκουπίστε με τη βούρτσα .

πουρί από την λεκάνη 5

Πηγή