27χρονη παντρεύτηκε τον 54χρονο πατέρα της κολλητής της και οι τρεις τους είναι πλέον μια ευτυχισμένη οικογένεια

Μια 27χρονη γυναίκα από την Αριζόνα, μίλησε για τη μεγάλη διαφορά που έχει με τον 54χρονο σύζυγό της, τον οποίο γνώρισε μέσω της καλύτερής της φίλης – της κόρης του.

Η Taylor Lehman από το Phoenix γνώρισε τον σύζυγό της Kern πριν από πέντε χρόνια, μέσω της κόρης του, της 30χρονης Amanda.

“Οι άνθρωποι μας κοιτάζουν συχνά, αλλά εγώ νομίζω ότι είναι επειδή όταν είμαστε ένα όμορφο ζευγάρι,” είπε η κα Lehman.

Η κα Lehman λέει ότι η σχέση της απειλούσε να καταστρέψει την φιλία της με την Amanda.

Ο κ. Phoenix  και η κα Lehman γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια και παρόλο που και οι δύο ήταν σε σχέσεις, η έλξη τους ήταν άμεση.

“Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, συνεργαζόμουν με την κόρη του Kern, ήταν η καλύτερη φίλη μου και τότε ήταν παντρεμένος. Εγώ ήμουν επίσης σε μια σχέση,” είπε η κα Lehman.

“Αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν πολύ όμορφος. Έχω πάντα ένιωθα μια έλξη για τους μεγαλύτερους σε ηλικία άντρες. Νόμιζε ότι ήμουν χαριτωμένη και άρχισα να τον φλερτάρω σε ένα μπαρ.”

“Η Amanda και εγώ ήμασταν φίλες για ένα χρόνο πριν γνωρίσω τον μπαμπά της, έτσι ένιωθα πολλές ενοχές και αισθάνθηκα άσχημα στην αρχή.”

“Αλλά με την πάροδο του χρόνου το ξεπέρασα και η Amanda ξέρει ότι πάντα θα είμαι εκεί για ‘κείνη.”

Μιλώντας για τα πρώτα στάδια της σχέσης του ζευγαριού, η κ. Lehman είπε: “Ανακαλύψαμε ότι είχαμε πολλά κοινά, αλλά δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς περίμενε να παντρευτούμε. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι σαν σπίθα και για τους δυο μας.”

“Αλλά ταιριάξαμε αμέσως. Τον ερωτεύτηκα για την προσωπικότητά του, είχε πολλά που με τράβηξαν στο χαρακτήρα του.”

“Εκτιμώ την ηλικία του, τη σοφία του αλλά και την ασφάλεια που έχουμε στη σχέση μας.”

“Στην αρχή οι γονείς μου ανησυχούσαν, η μαμά μου πίστευε ότι αυτός ήταν ο μπαμπάς του φίλου μου, αν και ξέρουν ότι πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άνδρες.”

Η κ. Lehman, η οποία παντρεύτηκε πέρυσι τον Kern σε μια ρομαντική τελετή στο Κανκούν του Μεξικού, λέει ότι της πήρε λίγο χρόνο για να συνηθίσει τα παράξενα βλέμματα.

“Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά ήμασταν πολύ ανασφαλείς, νιώθαμε ότι όλοι μας κοίταζαν.”

“Η Taylor έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, είναι ζωηρή και έχει μια τεράστια καρδιά. Είναι επίσης η καλύτερη φίλη μου και μ’ εκείνη μπορώ να μιλήσω για οτιδήποτε,” είπε ο κ. Lehman.

“Ούτε εγώ ούτε η Taylor περιμέναμε την εξέλιξη που θα έπαιρνε η σχέση μας.”

“Όταν συνειδητοποίησα που πηγαίναμε, η σκέψη μου ήταν ότι έκανα πολλά για τα παιδιά μου, γι’ αυτό και η επιλογή της συντρόφου μου δεν άφησα να είναι και δική τους επιλογή.”

Ο κ. Lehman συμβουλεύει τους άλλους που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας στη σχέση τους να αγνοούν τους ανθρώπους που τους κοιτάζουν από προς τα κάτω ή κρίνουν τον έρωτά τους.

“Το ποιος θα είναι δίπλα σας είναι δική σας επιλογή, κανενός άλλου. Ο καθένας να κοιτάει το δικό του σπίτι κι όχι των άλλων.”

Πηγή