25 Παραμυθένοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ξανά παλιά παραθυρόφυλλα στη διακόσμηση του σπιτιού

Έχετε κάποια παλιά παραθυρόφυλλα; Μην τα πετάξετε… Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ξανά αυτά τα παντζούρια στην διακόσμηση του σπιτιού σας και να προσθέσετε άποψη και vintage χαρακτήρα στο χώρο. Μπορούν φυσικά να χρησιμοποιηθούν σαν παράθυρα, να μετατραπούν σε πόρτες, να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία επίπλων και φυσικά ως διακοσμήσεις. Χρειάζεστε κάποιες ιδέες για να κλέψετε; Είμαι έτοιμος να μοιραστώ πολλά από αυτές μαζί σας.

Επιπλα

Πιάστε τα παλιά παραθυρόφυλλα και τα μετατρέψτε σε λατρευτά έπιπλα σε στυλ αγροικίας με χαλαρή κομψή αίσθηση. Προσθέστε μια εκλεπτυσμένη αφή στο χώρο σας με τέτοια έπιπλα, επιπλέον, θα εξοικονομήσετε τον προϋπολογισμό και θα προσαρμόσετε το χώρο όπως θέλετε. Κατασκευάστε ράφια, ντουλάπες, ντουλάπια, πλαϊνά τραπέζια με παντζούρια ή αντικαταστήστε τις συνήθεις πόρτες επίπλων με παντζούρια και με αυτόν τον τρόπο προσθέστε ένα χαρακτήρα στο χώρο. Μπορεί να λευκαστούν, να ζωγραφιστούν ή να αφεθούν αναποδογυρισμένα για να τονίσουν την υφή. Τα έπιπλα αυτά είναι κατάλληλα για μπάνια, υπνοδωμάτια, κουζίνες, σαλόνια και πολλά άλλα, εξαρτάται από εσάς.

Ντεκόρ

Τα παλιά παραθυρόφυλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διακοσμήσεις τοίχων – είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος για να προσθέσετε υφή στο χώρο. Μπορείτε να καλύψετε ολόκληρο τοίχο με διάφορα παραθυρόφυλλα για να φέρετε τη γοητεία της αγροικίας και μια αίσθηση vintage στο χώρο αμέσως. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε παντζούρια πάνω από ένα κρεβάτι ή έναν καναπέ – ή να τα βάψετε με κάποιο τρόπο για να τα χωρέσετε το χώρο σας. Προσθέστε στεφάνια, γιρλάντες, vintage παράθυρα για να κάνετε τον χώρο σας πιο εκλεπτυσμένο.

Πόρτες

Χρησιμοποιήστε παλιά παραθυρόφυλλα για να φτιάξετε συρόμενες πόρτες – μέσα σε ένα σπίτι ή ακόμα και έξω στη βεράντα. Αυτά μπορεί να είναι πόρτες σε ένα ντουλάπι, ή ντουλάπα, μπάνιο ή τραπεζαρία, και μπορείτε να πάτε και για πτυσσόμενα. Διακοσμήστε και βάψτε τις πόρτες για να τις κάνετε ιδανικές για το σπίτι σας, είναι βέβαιο ότι θα προσθέσετε μια χαριτωμένη αφή αγροικίας στο χώρο σας.

Πηγή