19 Πανέξυπνες στιλιστικές ιδέες αποκλειστικά για Κοντά Μαλλιά

 

1. Ψεκάστε με στεγνό σαμπουάν ή λακ μαλλιών τα τσιμπιδάκια σας πριν τα φορέσετε για περισσότερο κράτημα. Μερικές φορές τα τσιμπιδάκια πέφτουν πιο εύκολα από τα κοντά μαλλιά.

2. Κρατήστε το pixie κούρεμά σας λείο και περιποιημένο όλη μέρα, βάζοντας σταυρωτά δύο στέκες με λάστιχο.

11659

3. Στερεώστε τις αφέλειες προς τα πίσω με ένα όμορφο όμπρε σχέδιο με χρωματιστά τσιμπιδάκια.

21250

4. Έχετε μαζί σας μια κρέμα, όπως τη κλασική μπλε κρέμα της Nivea, που χωράει σε κάθε τσάντα, για να επιδιορθώσετε τρίχες που πετάνε, ή φριζαρισμένα μαλλιά.

5. Φτιάξτε ψεύτικη φράντζα, κάνοντας μεγάλη πλαϊνή χωρίστρα στο πλάι, και περάστε τα μαλλιά σας μπροστά από το μέτωπο σας. Στερεώστε με στέκα.

3797

6. Δεν ταιριάζουν όλοι οι τύπο μαλλιών για κοντά κουρέματα. Για παράδειγμα, αν έχετε κανονικά μαλλιά, μπορεί να σας ταιριάζει ένα pixie κούρεμα, και θα δίνει την εντύπωση ότι έχετε πιο πυκνά μαλλιά. Και αν έχετε σπαστά μαλλιά, τα φιλαριστά και στο ίδιο μήκος κουρέματα, θα σας ταιριάζουν καλύτερα.

7. Φτιάξτε το δικό σπρέι μαλλιών, με ένα κουταλάκι θαλασσινό αλάτι και ανθρακούχο νερό, για να δώσετε στα κοντά μαλλιά σας στιλ παραλίας.

4738

8. Σηκώστε φράντζα ή αφέλειες, στερεώνοντάς τα με τσιμπιδάκια για να προσδώσετε όγκο.

5668

9. Στεγνώστε τα μαλλιά σας κατά 50% με πιστολάκι και αφήστε να στεγνώσουν φυσικά. Όχι μόνο δε θα καταστρέφεται η τρίχα, αλλά θα σας δώσει και φυσική εμφάνιση.

10. Φτιάξτε γαλλική πλεξούδα από το τη βάση του αυχένα προς τα μπροστά και στερεώστε με τσιμπιδάκια. Όσες τούφες μείνουν, γυρίστε τις κυκλικά και στερεώστε τις.

6609

11. Αποφύγετε να βάζετε μους μαλλιών στις ρίζες και προτιμήστε να βάλετε λίγο κερί μόνο στις άκρες.

12. Φτιάξτε φυσικές μπούκλες τυλίγοντας εναλλακτικά τα μαλλιά πάνω και κάτω από το σίδερο μαλλιών.

7567

13. Κρατήστε τη φράντζα ή άλλα κοντά μαλλιά, μακριά από το πρόσωπό σας, κάνοντας τα πλεξούδα.

8540

14. Τραβήξτε τα μαλλιά από τον αυχένα σας και δημιουργήστε ένα κομψό και πιο κοντό καρέ, κάνοντας από μέσα πλεξούδες.

9469

15. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε χτένα ενώ κάνετε πιστολάκι, μιας και πετύχετε φουσκωμένα μαλλιά. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας. Μόλις στεγνώσουν τα μαλλιά, μπορείτε να τα χτενίσετε.

16. Δώστε όγκο χωρίζοντας τα μαλλιά και ξύστε τα ελαφρώς. Μπορείτε να τα ισιώσετε στη συνέχεια.

mallia

17. Σηκώστε τα κοντά σας μαλλιά πάνω, στερεώνοντας τις τούφες με τσιμπιδάκια.

mallia

18. Χρησιμοποιήστε τη τεχνική «κλειδώματος» για να κρύψετε τα τσιμπιδάκια και να βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνουν στη θέση τους. t

19. Αν έχετε μακριά μαλλιά, δημιουργήστε τη ψευδαίσθηση ότι είναι κοντά με την τεχνική που περιγράφεται στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή