15 Καθημερινά Είδη Οικιακής Χρήσης που θα σας Λύσουν πολλά Προβλήματα και θα Αλλάξουν τη Ζωή σας. Ειδικά αυτό για τα Τζάμια Είναι…

Για τα χνούδια από τα παλτό Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πράσινο σκληρό κομμάτι από το σφουγγάρι για τα πιάτα, για να απομακρύνετε αποτελεσματικά τα χνούδια από τα παλτό και τα πουλόβερ σας.

Ταχύτερη βλάστηση

Χρησιμοποιήστε γυαλόχαρτο για να χαράξετε απαλά την επιφάνεια των επικαλυμμένων σπόρων σας και να βοηθήσετε στο να βλαστήσουν γρηγορότερα.

Προστατέψτε τα ρούχα σας

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε ένα παλτό ή μια κουβέρτα, μπορείτε να κόψετε μια τρύπα σε μια μαξιλαροθήκη έτσι ώστε η κρεμάστρα να χωρέσει και να καλύψει το ρούχο σας με τη μαξιλαροθήκη.

Απορρόφηση οσμών

Τοποθετήστε ένα κομμάτι από κάρβουνο στο δωμάτιό σας, σε ένα συρτάρι ή στο ψυγείο και αφήστε το να απορροφήσει τις μυρωδιές.

Ξεκολλήστε το φερμουάρ

Εάν το φερμουάρ σας είναι κολλημένο, μπορείτε να τρίψετε λίγο σαπούνι κατά μήκος των δοντιών του φερμουάρ σας. Τραβήξτε το φερμουάρ προς τα πάνω και προς τα κάτω, έτσι ώστε το σαπούνι να λιπάνει τα δόντια και να το βοηθήσει να ανεβοκατεβαίνει.

Μαλακώστε τα πινέλα

Βουτήξτε τα σκληρά πινέλα σε ζεστό ξύδι για 30 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετέ τα με καυτό σαπουνόνερο.

Για να τοποθετήστε ένα κλειδί σε ένα κρίκο

Για να τοποθετήστε με ευκολία ένα κλειδί σε ένα κρίκο, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αφαίρεσης συρραπτικού.

Για να ακονίσετε το ψαλίδι Διπλώστε μερικά φύλλα από αλουμινόχαρτο και αρχίστε να κόβετε με το ψαλίδι για να ακονίσετε τις λεπίδες του.

Για να στερεώσετε ένα βραχιόλι

Με τη βοήθεια ενός συνδετήρα, αγκιστρώστε τη μια πλευρά του βραχιολιού με αυτόν κρατώντας την άλλη πλευρά του συνδετήρα με τα δάχτυλά σας. Με το άλλο σας χέρι, φέρτε το κούμπωμα κοντά και κουμπώστε.

Γυαλίστε τις βρύσες

Χρησιμοποιήστε κερί αυτοκινήτου για να γυαλίσετε τις βρύσες στο σπίτι σας.

Ανοίξτε ένα ζόρικο βάζο

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το άνοιγμα ενός βάζου, χρησιμοποιήστε γάντια κουζίνας από καουτσούκ για να βοηθήσετε στη διαδικασία.

Καθαρίστε τα τζάμια

Ψεκάστε τα τζάμια σας με ένα καθαριστικό τζαμιών και αρχίστε να τα καθαρίζετε με τη βοήθεια φίλτρων του καφέ.

Για τα σημάδια από ποτήρια νερού

Για να αφαιρέσετε τα σημάδια που αφήνουν τα ποτήρια νερού στις ξύλινες επιφάνειες, καλύψτε τα με μια γενναιόδωρη ποσότητα από μαγιονέζα και αφού περάσουν λίγες ώρες, σκουπίστε τα.

Πλαστικό φτυαράκι

Κόψτε ένα πλαστικό δοχείο από γάλα και χρησιμοποιήστε το ως φτυαράκι για να γεμίζετε ξηρά τρόφιμα.

Για να βιδώσετε

Αν έχει αφαιρεθεί η κορυφή της βίδας σας, μπορείτε να τοποθετήσετε μια λαστιχένια ταινία μεταξύ της βίδας και του κατσαβιδιού για καλύτερη πρόσφυση.

Πηγή