14χρονη Μεταμόρφωσε ένα Τροχόσπιτο του ’74 με τα ίδια της τα Χέρια. Το τελικό Αποτέλεσμα θα σας κάνει να Ζηλέψετε!

Έχουμε δει πολλές απίθανες μεταμορφώσεις τροχόσπιτων. Αλλά σπάνια βλέπουμε να τις αναλαμβάνουν έφηβοι, οι οποίοι μάλιστα έχουν αγοράσει μόνοι τους τα υλικά! Αυτό κάνει την μεταμόρφωση του τροχόσπιτου της Ellie Yeater τόσο απίθανη.

Αφότου αγόρασε ένα παλιό, μεταχειρισμένο μοντέλο του 1974 το οποίο χρειαζόταν πολλές επισκευές, έπιασε δουλειά και πέρασε πολλές ζεστές, καλοκαιρινές νύχτες με την οικογένεια της μεταμορφώνοντας το.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο και κάθε εκατοστό του χώρου είναι καλυμμένο με όμορφα και ζεστά χρώματα και μικρά, εμψυχωτικά μηνύματα.

Με λίγα χρήματα και πολύ κόπο, η έφηβη από την Δυτική Virginia κατάφερε να φτιάξει το δικό της καταφύγιο το οποίο σίγουρα ζηλεύουν όλοι οι φίλοι της.

Δείτε την μεταμόρφωση του τροχόσπιτου στις παρακάτω φωτογραφίες:

14χρονη Μεταμόρφωσε ένα Τροχόσπιτο 2

Η Ellie Yeater αγόρασε το δικό της τροχόσπιτο το καλοκαίρι και το μεταμόρφωσε έναν όμορφο χώρο για εκείνη. Σας είπαμε ότι είναι μόλις 14;

Όσο οι περισσότεροι έφηβοι περνούσαν το καλοκαίρι τους ταξιδεύοντας με τους γονείς τους ή δουλεύοντας, η Ellie χρησιμοποίησε τα χρήματα της για να φτιάξει το δικό της τροχόσπιτο.

14χρονη Μεταμόρφωσε ένα Τροχόσπιτο 3

Εσωτερικά δεν έλεγε και πολλά. Το παλιό πάτωμα και η ξύλινη επένδυση χρειάζονταν ανανέωση άμεσα.

14χρονη Μεταμόρφωσε ένα Τροχόσπιτο 4

Το αγόρασε για 200 δολάρια και το άδειασε από τα πάντα προκειμένου να το καθαρίσει. Έξυσαν τα πατώματα και έκαναν μικροεπισκευές πριν αρχίσουν την διακόσμηση.

14χρονη Μεταμόρφωσε ένα Τροχόσπιτο 5

Την βοήθησε και η οικογένεια της σε αυτό το εγχείρημα. Και ο μπαμπάς της αλλά και ο παππούς της της έκαναν πρακτικά μαθήματα για το πώς να το αποσυναρμολογήσει και να τα ξαναβάλει όλα στην θέση τους.

14χρονη Μεταμόρφωσε ένα Τροχόσπιτο 6

Αρχικά μεταμόρφωσε το εξωτερικό του. Το έβαψε με ένα απαλό χρώμα.

14χρονη Μεταμόρφωσε ένα Τροχόσπιτο 7

Μετά έβαψε κάθε εκατοστό του εσωτερικού του ροζ. Πρόσθεσε και μερικά γαλάζια στοιχεία στον χώρο.

14χρονη Μεταμόρφωσε ένα Τροχόσπιτο 8

Επίσης, έβαλε καινούρια πλακάκια. Το ξύλο κάλυψε τα κιτς κιτρινοπράσινα πλακάκια.

14χρονη Μεταμόρφωσε ένα Τροχόσπιτο 9

Αφού έβαψε και κάλυψε τα πάντα, άρχισε να προσθέτει τις δικές της πινελιές. Η γιαγία της επίσης βοήθησε στην διακόσμηση. Έφτιαξε τις κουρτίνες και μικρές πετσέτες για το τροχόσπιτο.

14χρονη Μεταμόρφωσε ένα Τροχόσπιτο 10

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό από την αρχική κατάσταση του τροχόσπιτου. Πλέον είναι καλυμμένο με αποχρώσεις του ροζ, μαξιλάρια και όμορφα φωτάκια.

14χρονη Μεταμόρφωσε ένα Τροχόσπιτο 11

Έχει ακόμη και όμορφες ρετρό λεπτομέρειες όπως έναν παλιό ανεμιστήρα και μια βίντατζ κάμερα. Κρίνοντας από το αποτέλεσμα, μπορούμε να προβλέψουμε ότι η Ellie έχει μέλλον στην διακόσμηση.

14χρονη Μεταμόρφωσε ένα Τροχόσπιτο 12

Πλέον μπορεί να το χρησιμοποιεί για να διαβάζει ή να περνά χρόνο με τις φίλες της. Με την βοήθεια των γονιών της και τα χρήματα της μετέτρεψε αυτό το τροχόσπιτο στον δικό της προσωπικό χώρο.

Πηγή: fanpage.gr