14χρονη Αγόρασε αυτό το Ερείπιο για 5.000 ευρώ. Δείτε ΠΩΣ το Μεταμόρφωσε εντελώς μόνη της και θα Πάθετε Πλάκα!

Στην ηλικία των 14 ετών, οι περισσότεροι έφηβοι ξοδεύουν τα χρήματά τους αμέσως και σίγουρα δεν σκοπεύουν να αγοράσουν ένα σπίτι! Μία 14χρονη όμως κατάφερε χάρη στην εφευρετικότητα και το ταλέντο της να αποταμιεύσει 6.000 δολάρια και να καταφέρει να αγορά

Η Willow Tufano δε μοιάζει με τα παιδιά της ηλικίας της. Είναι ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού και δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει εκεί.

Η Willow συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να παίρνει δωρεάν πράγματα από την ιστοσελίδα αγοραπωλησιών Craigslist και να τα πουλάει σε άλλους ενδιαφερόμενους. Έτσι σιγά σιγά άρχισε να κερδίζει χρήματα από αυτό και να τα αποταμιεύει.  Το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει έφτανε τα 6.000 χιλιάδες δολάρια!

Αρχικά, οι γονείς της έμειναν έκπληκτοι από τα πόσα χρήματα έβγαλε η έφηβη κόρη τους. Αλλά η Willow έχει μεγάλα όνειρα και σχέδια για το μέλλον της. Όταν έμαθε ότι ένα σπίτι, αρχικής αξίας 100.000 δολαρίων, ότι πωλείται για 16.000 ευρώ, κατάφερε έπειτα από διαπραγματεύσεις να ρίξει την τιμή στα 12.000 δολάρια! Στράφηκε προς τους γονείς της και εκείνοι συμπλήρωσαν το υπόλοιπο ποσό των 6.000 δολαρίων που απαιτούνταν για την αγορά του σπιτιού.

Η Willow ξεκίνησε να ανακαινίζει το σπίτι μόνη της και πλέον είναι σε θέση να νοικιάζει το σπίτι για 700 δολάρια το μήνα.

Η διάσημη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres κάλεσε την Willow στην εκπομπή της, όπου έγινε γνωστή η ιστορία της και της έκανε δώρο δωροεπιταγή αξίας 10.000 δολαρίων με πράγματα που μπορεί να επιπλώσει το νέο της σπίτι! Δείτε την απίστευτη ιστορία της 14χρονης στην εκπομπή της Ellen!  

Πηγή