13χρονη Περιμένει 6 ώρες μέχρι να την Χειρουργήσουν. Όταν αρχίζει η Επέμβαση, Σοκαρισμένη η Μικρή βλέπει τους Γιατρούς να…

Μια 13χρονη έφηβη έχει αποκτήσει αμυχές σε όλο το στόμα της, όταν οι γιατροί προχώρησαν σε μια κακότεχνη επέμβαση, χρησιμοποιώντας το φως από μία συσκευή iPhone, σύμφωνα με τους γονείς της. 

Σύμφωνα με τη Mirror, η Georgia Henderson περίμενε με αιμόφυρτο πρόσωπο στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου για χρονικό διάστημα 6 ωρών, πριν γίνει η επέμβαση.

Η Georgia φέρεται πως είχε μόνο γάζες για να μειώνουν τη ροή του αίματος στο χείλος της, όση ώρα περίμενε στην αίθουσα αναμονής.

Η πληγή στο χείλος της Georgia είχε ανοίξει και υπήρχε ένα εξόγκωμα που έπρεπε να αφαιρεθεί χειρουργικά.

Σύμφωνα με τη Mirror, όταν ένας γιατρός ήρθε για να δει την Georgia, την πήγε σε ένα μικρό δωμάτιο, όπου θα γινόταν η επέμβαση.

Η Georgia και η μητέρα της έμειναν άναυδες όταν ο γιατρός ξαφνικά ζήτησε από έναν βοηθό να ρίξει φως με το iPhone για να βλέπει καθαρά.

«Βρισκόμουν στην αίθουσα αναμονής για 5 ή 6 ώρες, έχοντας το χείλος να αιμορραγεί συνεχώς. Μου έδιναν γάζες, αλλά η αιμορραγία δεν σταματούσε. Όταν ήρθε ο γιατρός με πήγε σε ένα δωμάτιο, και μου έκανε τοπική αναισθησία. Τότε έβγαλαν έναν iPhone με φλας και ο γιατρός προσπάθησε να αφαιρέσει τη μάζα που προκαλούσε την αιμορραγία. Το έραψε, αλλά αυτό εξακολουθεί να υπάρχει, και στην ουσία δεν έκανε τίποτα.

Η μητέρα της νιώθει εξαγριωμένη που η κόρη της αναγκάστηκε να περιμένει τόσες ώρες και στο τέλος ο γιατρός έβγαλε ένα κινητό για να φωτίσει.

«Αυτό έχει γίνει ένα πραγματικό πρόβλημα, η κόρη μου έπρεπε να λείψει από το σχολείο, έχει επηρεάσει την αυτοπεποίθησή της,» δηλώνει η μητέρα.

Το νοσοκομείο του Newcastle έβγαλε ανακοίνωση, λέγοντας:  «Το προσωπικό μας εργάζεται σκληρά για να παρέχει την καλύτερη φροντίδα σε όλους τους ασθενείς μας. Οι ασθενείς στα επείγοντα εξυπηρετούνται σύμφωνα με την κρισιμότητα της κατάστασης, με τα πιο σοβαρά περιστατικά να εξυπηρετούνται πρώτα. Προσπαθούμε να βλέπουμε όλους τους ασθενείς μέσα σε τέσσερις ώρες από την ώρα άφιξής τους, αλλά υπάρχουν περιστατικά που αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και εξηγούμε την κατάσταση στους ασθενείς εκείνη τη στιγμή.» Πηγή