12 Υπέροχες Βεράντες Πόλης που μας Κάνουν να Ζηλεύουμε!

Μπορεί να μην έχετε βεράντα στο σπίτι, μπορεί η βεράντα σας να είναι πολύ μικρή ή μπορεί και να την έχετε αφήσει ανεκμετάλλευτη. Εμείς σας έχουμε υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε τη δική σας μικρή βεράντα με τους πιο απλούς και οικονομικούς τρόπους. 

Βρήκαμε, λοιπόν, 12 πανέμορφες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους βεράντες, από διάφορα μέρη του κόσμου οι οποίες μας εντυπωσίασαν.

Ξεχάστε τις μεγάλες βεράντες. Ένας άδειος τοίχος είναι αρκετός για να φτιάξετε έναν κάθετο μικρό κηπάκο τον οποίο μπορείτε να φτιάξετε και εσείς πανεύκολα αρκεί να έχετε μια ξύλινη απλή σκάλα. Έτσι θα εξοικονομήσετε και πολύ χώρο.

Αυτή η παριζιάνικη ταράτσα είναι τέλεια για βραδινές συγκεντρώσεις και δείπνα κάτω από το φως των κεριών.

Βάζοντας ένα πλέγμα σε έναν από τους τοίχους της βεράντας σας μπορείτε να κρεμάσετε από αυτό μικρά και πιο μεγάλα γλαστράκια με φυτά.

Ποιος είπε ότι όλες οι βεράντες πρέπει να βρίσκονται έξω; Υπάρχουν πάρα πολλά διαμερίσματα στο εξωτερικό που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Έτσι οι ιδιοκτήτες τους φτιάχνουν υπέροχες βεράντες στο εσωτερικό του σπιτιού. Η συγκεκριμένη μας έχει ενθουσιάσει.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να διακοσμήσετε μια βεράντα είνα να την γεμίσετε με λουλούδια. Θα ενθουσιαστείτε από το αποτέλεσμα και δεν θα έχετε ξοδέψει και πολλά χρήματα για να το φτιάξετε.

Στην βεράντα σας μπορείτε να βάλετε ακόμα και ράφια έτσι ώστε να ακουμπάτε σε αυτά λουλούδια, γλάστρες αλλά και εργαλεία.

Στο Brooklyn, στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας βρίσκεται αυτή η ιδιαίτερη βεράντα. Όπως βλέπετε και εσείς είναι γεμάτη πράσινο! Μας αρέσει!

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το μόνο που υπάρχει σε αυτό το μικρό μπαλκονάκι είναι ένας καναπές και μια γλάστρα με λουλούδια.

Όταν έχεις τόσα πολλά φυτά γύρω σου είναι σίγουρο πως θα έρχονται στιγμές που θα ξεχνάς ότι μένεις σε μια πυκνοκατοικημένη πόλη.

Μας αρέσει η ομοιομορφία του συγκεκριμένου μπαλκονιού. Το γκρι κυριαρχεί σε όλο τον χώρο.

Μερικά άδεια κάδρα και κουτιά έχουν γίνει οι τέλειες υποδοχές για τα φυτά της συγκεκριμένης αυλής. Μας αρέσει πολύ η gallery που έχει δημιουργήσει στον τοίχο ο διοκτήτης της. Προσδίδει μια γοητεία στον χώρο.

Εκμεταλλευτείτε μια παλιά ξύλινη σκάλα για να τη γεμίσετε με γλαστράκια γεμάτα φυτά και λουλούδια. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε μια πολύ όμορφη γωνιά στη δική σας βεράντα.

Πηγή