12 Μυστικά από έναν επαγγελματία Φωτογράφο για να Βγαίνετε ΠΑΝΤΑ Όμορφες σε ΚΑΘΕ σας Φωτογραφία! Το 4ο είναι Χρυσός!

Πάντα θέλουμε να βγαίνουμε στις φωτογραφίες με αυτοπεποίθηση και να φαινόμαστε αδύνατες και όμορφες. Όμως, εξαιτίας της λανθασμένη στάσης του σώματος ή της γωνίας λήψης συχνά μια καλή λήψη βγαίνει αποτυχημένη.

Ετοιμάσαμε για σας 12 απλές, αλλά επιτυχημένες πόζες που θα κολακεύσουν τη φιγούρα σας και θα κρύψουν τις ατέλειές σας, αν υπάρχουν.

1.

Η απλούστερη και μία από τις πιο επιτυχημένες στάσεις. Βάλτε το ένα χέρι στη λεκάνη σας και το άλλο ελαφρώς πιο χαμηλά. Αυτή η στάση δημιουργεί ένα κενό διάστημα μεταξύ των χεριών και του σώματος. Η μέση θα φαίνεται λεπτότερη και τα χέρια θα φαίνονται τονισμένα.

2. 

Η στάση αυτή είναι παρόμοια με την προηγούμενη, αλλά εδώ το δεξί χέρι είναι κατεβασμένο. Το μοντέλο είναι ελαφρώς γυρισμένο και το σώμα γέρνει προς την κατεύθυνση του λυγισμένου βραχίονα.

3.

Αν υπάρχει οποιοσδήποτε φράχτης, κάγκελα ή τραπέζι, μπορείτε απλά να στηριχτείτε πάνω του με τα χέρια. Είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι οι ώμοι δεν είναι πολύ ανασηκωμένοι, διαφορετικά ο λαιμός στη φωτογραφία θα είναι αόρατος.

4.

Δεν χρειάζεται πάντα να καταλήγετε σε μια σαφή θέση για τα χέρια. Αφήστε τα σε μια φυσική και χαλαρή θέση. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τα πόδια. Να θυμάστε ότι το βάρος είναι καλύτερα να πέφτει στο ένα πόδι.

5.

Μπορείτε να στηρίζεστε στους αγκώνες σας. Αυτή η στάση θα τονίσει το περίγραμμα του σώματος και τα χέρια θα φαίνονται μακρύτερα. Αυτή η στάση είναι κατάλληλη για φωτογράφηση τόσο σε εσωτερικούς, αλλά και εξωτερικούς χώρους.

6.

Συχνά, οι κλασικές στάσεις είναι οι πιο επιτυχημένες. Μεταφέρετε το βάρος του σώματος στο ένα πόδι, και λυγίστε ελαφρώς τον κορμό. Η σιλουέτα αποκτάει το σχήμα S.

7.

Εξαιρετική στάση του σώματος, που είναι κατάλληλη για ένα πορτρέτο. Λυγίστε τους αγκώνες και στηριχτείτε σε κάποια επιφάνεια. Το κεφάλι μπορείτε να το γυρίσετε ελαφρώς στο πλάι.

8.

Οι γραμμές στην φωτογραφία επιτρέπουν το βλέμμα να επικεντρωθεί άμεσα στο μοντέλο. Στηριχτείτε ελαφρά στην επιφάνεια ενός κορμού δέντρου, σε κιγκλίδωμα ή τοίχο. Αυτή η στάση είναι κατάλληλη για πορτρέτα.

9.

Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα χέρια σας, κρύψτε τα πίσω από την πλάτη σας ή στις τσέπες σας. Αυτή είναι μια ασυνήθιστη, αλλά απλή στάση. Κρατήστε τα χέρια σας στις τσέπες σας χαλαρά.

10.

Η απλούστερη στάση για φωτογραφία πορτρέτου και γωνία από την οποία θα φαίνεστε πιο αδύνατοι. Γυρίστε ελαφρώς στο πλάι, ισιώστε την πλάτη σας και σηκώστε το πηγούνι.

11.

Μια άλλη στάση που είναι κατάλληλη για πορτρέτα. Φέρτε τα χέρια σας στον τοίχο και στηριχτείτε ελαφρώς πάνω του. Στη συνέχεια, τα χέρια σας θα παραμείνουν στο πλαίσιο, αλλά και όλα τα βλέμματα θα είναι στο πρόσωπο.

12.

Πιστεύεται ότι τα σταυρωμένα πόδια και χέρια δημιουργούν ένα ψυχολογικό φράγμα ανάμεσα στους ανθρώπους. Αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε σε φωτογραφία. Αυτή η στάση θα ισιώσει τους ώμους και επιμηκύνει το λαιμό. Και στη φωτογραφία θα φαίνεται γεμάτοι με αυτοπεποίθηση. Πηγή