10 συμβουλές από έναν προσωπικό γυμναστή που έχασε 70 κιλά.

Όταν ο Joe Bernstein ήταν 25 ετών, ζύγιζε 154 κιλά και η δίαιτα δεν λειτουργούσε. Έπειτα άφησε μερικές απλές συνήθειες που τελικά οδήγησαν σε θετικές αλλαγές στην εμφάνιση και τα συναισθήματά προς τον εαυτό του. Πλέον, ο Joe εργάζεται ως προσωπικός γυμναστής και βοηθά τους ανθρώπους να κάνουν καλύτερες επιλογές για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Παρακάτω θα σας παραθέσουμε τους κανόνες για να τα καταφέρετε και εσείς με τις αλλαγές.

Έτσι ήταν εμφανισιακά ο Joe παλαιότερα. Και επίσης μπορείτε να δείτε τα απίθανα αποτελέσματα που πέτυχε με απλές συνήθειες.

έχασε 70 κιλά 1

1 Σταματήστε να πίνετε θερμίδες

έχασε 70 κιλά 2

Αυτό σημαίνει πως είναι καλύτερο να αποφύγετε να πίνετε αναψυκτικά, χυμό και γλυκό τσάι. Ακόμη κι αν είναι η μόνη συνήθεια που επιτρέπετε στον εαυτό σας, μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε 22 κιλά σε 3 μήνες. Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε πως καταναλώνουμε 2.000 θερμίδες την ημέρα.

2 Ξεχάστε τα έτοιμα γεύματα στη δουλειά

έχασε 70 κιλά 3

Πάρτε ένα ωραίο δοχείο φαγητού γεμάτο με σπιτικά και υγιεινά τρόφιμα.

3 Περάστε λιγότερο χρόνο στον δρόμο

έχασε 70 κιλά

Το ποδήλατο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε σημαντικές ώρες για την προσωπική σας ζωή καθώς επίσης θα σας κρατά πιο ήρεμους. Ο επιπλέον ελεύθερος χρόνος μπορεί να αξιοποιηθεί με γυμναστική και με υγιεινή μαγειρική.

4 Μάθετε να μαγειρεύετε νόστιμα γεύματα

έχασε 70 κιλά 4

Απολαύστε την ευχαρίστηση της μαγειρικής. Οι συνταγές από το  ίντερνετ, οι εκπομπές μαγειρικής και τα μαθήματα με καλούς ανθρώπους μπορούν να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε το μονοπάτι του μάγειρα.

5 Προσπαθήστε να καταλάβετε την αξία του φυσικού φαγητού

έχασε 70 κιλά 5

Είναι καλύτερο να επιλέγετε τοπικά και φρέσκα προϊόντα που μπορούν να ανανεώσουν τη διατροφή σας και να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.

6 Πάρτε έναν σκύλο

έχασε 70 κιλά

Ένα δραστήριο πρωινό περπάτημα με συντροφιά τον τετράποδο φίλο σας είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό και την δραστηριότητα του εγκεφάλου σας. Δεν είναι πραγματικά αναγκαίο να πάρετε σκύλο. Το βασικό είναι να βρείτε έναν λόγο για να περπατάτε το πρωί.

7 Αγοράστε οργανικό φαγητό

έχασε 70 κιλά 6

Δεν πρόκειται για την επιλογή καταστημάτων που περιέχουν προϊόντα βιολογικά ή μη γενετικά τροποποιημένα. Το θέμα είναι να αποκτήσετε τη συνήθεια να επιλέγετε τρόφιμα υψηλότερης ποιότητας. Και ναι, μπορεί αυτό το φαγητό να δείχνει ακριβότερο αλλά όταν αρνηθείτε τα έτοιμα γεύματα, ο προϋπολογισμός σας θα επιστρέψει στα κανονικά του επίπεδα.

8 Δώστε προσοχή στην ποιότητα του κρέατος

έχασε 70 κιλά 7

Θα ήταν μια καλή ιδέα να αυξήσετε τον αριθμό των χορτοφαγικών σας γευμάτων. Αυτό σημαίνει περισσότερα φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί, όσπρια και δημητριακά. Αν δεν είστε έτοιμοι να απορρίψετε το κρέας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και την προέλευσή του.

9 Αφήστε τις σχέσεις που σας καταπιέζουν

έχασε 70 κιλά 8

Αφού χώρισε με την πρώην σύζυγό του, ο Joe έπρεπε να ξαναχτίσει τη ζωή του και ήταν κάτι εντελώς νέο για εκείνον. Μια υγιεινή και συνειδητή ζωή. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξει ριζικά. Ο καθένας έχει μια σχέση που ήρθε ο καιρός να τελειώσει.

10 Αλλάξτε τον εαυτό σας σωματικά και ψυχικά

έχασε 70 κιλά 9

Για να μην αφήσετε το βάρος να επιστρέψει, είναι σημαντικό να κάνετε κάτι παραπάνω από γυμναστική και σωστή διατροφή. Μετράει σημαντικά και η πνευματική εργασία μέσα στο νου σας: από την αρχή, όταν ξεκινήσετε να αφήνετε στο παρελθόν κάποιες συνήθειες ως τη στιγμή που συνειδητοποιείτε πως νιώθετε σαν έχετε έναν νέο εαυτό.

Πηγή