10 πολύ διάσημοι άνθρωποι που νίκησαν τις χειρότερες ασθένειες

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ζωή των πλουσίων και των διάσημων ανθρώπων, είναι πολύ πιο εύκολη από τη δική τους. Δυστυχώς, κανείς δεν είναι προστατευμένος από τα προβλήματα και ειδικά σε θέματα υγείας.

Παρακάτω θα μάθετε για κάποιους διάσημους που αρρώστησαν σοβαρά, αλλά δεν τους πήρε από κάτω. Δεν έχουν κερδίσει μόνο τη μάχη ενάντια σε επικίνδυνες ασθένειες, αλλά έχουν βοηθήσει άλλους να επιτύχουν τα ίδια αποτελέσματα.

Σάρον Στόουν

Η ηθοποιός υπέστη κλινικό θάνατο, εξαιτίας μιας ρήξης ανευρύσματος και εγκεφαλικής αιμορραγίας. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την ομιλία της μετά τη χειρουργική επέμβαση, λιγότερο από 5 χρόνια αργότερα, επέστρεψε λαμπερή στην ταινία Βασικό Ένστικτο 2.

Έχοντας αντιμετωπίσει προβλήματα, δίνει το καλό παράδειγμα και υποστηρίζει σοβαρά άρρωστους ανθρώπους. Το 2013, η Σάρον Στόουν έλαβε το Νόμπελ Ειρήνης για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μάικλ Τζ. Φοξ

 

Το 1991, ο ηθοποιός διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον. Μετά από αυτή την απογοητευτική είδηση, έλαβε 5 Έμμυ και άλλα βραβεία.

Ωστόσο, ο κύριος στόχος της ζωής του ηθοποιού είναι να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να πολεμήσουν τις ασθένειές τους. Ο Μάικλ ξεκίνησε να συγκεντρώνει χρήματα με κεφάλαιο ύψους 450 εκατομμυρίων δολαρίων που δίνεται σε έρευνες, ώστε να βρεθεί μια θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον.

Τζούλια Ρόμπερτς

#juliaroberts 💋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts 🔹 (@juliafroberts) στις

Η ηθοποιός παλεύει ενάντια στη νόσο του Γουέρλχοφ: ακόμη και ένα μικρό κόψιμο στο δέρμα, την απειλεί με σοβαρή αιμορραγία. Παρ’ όλα αυτά, ασχολείται με ταινίες, παίρνει βραβεία και μεγαλώνει 3 παιδιά.

Γνωρίζοντας πόση δύναμη και χρήματα απαιτούνται για την καταπολέμηση σοβαρών ασθενειών, η Τζούλια Ρόμπερτς βρίσκει χρόνο και ευκαιρίες να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα, ενεργώντας ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF.

Μπεν Στίλερ

Ran into this show biz legend/giant/genius brilliant person. On his way to London for fellow genius Lin Manuel Miranda’s Mary Poppins movie. Respect to #DickVanDyke

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ben Stiller (@benstiller) στις

Ο διάσημος κωμικός έκανε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει έναν καρκινικό όγκο και στη συνέχεια ακολούθησαν εξουθενωτικές χημειοθεραπείες. Σύμφωνα με τον ίδιο, στην αρχή έπαθε πανικό, αλλά βρήκε ένα λόγο να χαρεί: ο καρκίνος βρέθηκε σε πρώιμο στάδιο.

Έχοντας επιστρέψει στην κανονική του ζωή, ο Μπεν Στίλερ άρχισε να κάνει πολλά για να δώσει σε άλλους ανθρώπους την ευκαιρία να ανακάμψουν. Υποστηρίζει 25 οργανώσεις, μεταξύ των οποίων το Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο και το Ίδρυμα Υποστήριξης Ασθενών του Καρκίνου.

Τόνι Μπράξτον

Happy birthday to my beautiful baby sister @tamarbraxtonher ! Xoxoxo love you ❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toni Braxton (@tonibraxton) στις

Η γνωστή τραγουδίστρια και 5 φορές νικήτρια του αναγνωρισμένου βραβείου Γκράμι, υποφέρει από Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο, μια κατάσταση που κάνει το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί στα κύτταρα του σώματος.

Αφού ανακάλυψε το πρόβλημά της, η Τόνι Μπράξτον άρχισε να βοηθά αυτούς που πάσχουν από την ίδια νόσο. Συμβάλλει στην τύχη των ανθρώπων και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Παρά την ασθένειά της, συνεχίζει να ευχαριστεί τους ακροατές με τη μουσική της.

Ντάνιελ Ράντκλιφ

Ο λατρευτός Χάρι Πότερ, πάσχει από δυσπραξία: μια νευρική κατάρρευση, που καθιστά δύσκολη την εκτέλεση των απλούστερων κινήσεων. Με μια τέτοια ασθένεια, φαινομενικά ασυμβίβαστη με το επάγγελμα του ηθοποιού, έκανε μια επιτυχημένη κινηματογραφική καριέρα.

Η εμπειρία που πέρασε στη μάχη αυτής της νόσου, επιτρέπει στον ηθοποιό να συμβουλεύει αυτούς που πάσχουν από παρόμοιες ασθένειες. Ο Ντάνιελ τους ενθαρρύνει να μην το βάλουν κάτω, επειδή η πίστη στον εαυτό του τον βοήθησε να γίνει αυτός που είναι σήμερα.

Λέιντι Γκάγκα

I was so overwhelmed by the empathy, confessions & personal stories of chronic pain in response to my previous post I thought what the hell. Maybe I should just share some of my personal remedies I’ve acquired over the past five years. Everyone’s body and condition is different U should consult w ure Dr. but what the heck here we go! When my body goes into a spasm one thing I find really helps is infrared sauna. I’ve invested in one. They come in a large box form as well as a low coffin-like form and even some like electric blankets! You can also look around your community for a infrared sauna parlor or homeopathic center that has one. I combine this treatment with marley silver emergency blankets (seen in the photo) that trap in the heat and are very cheap, reusable and effective for detox as well as weight loss! In order to not overheat my system and cause more inflammation i follow this with either a VERY cold bath, ice bath (if u can stand it, it’s worth it) or the most environmentally savvy way is to keep many reusable cold packs in the freezer ( or frozen peas’ n carrots’!) and pack them around the body in all areas of pain. Hope this helps some of you, it helps me to keep doing my passion, job and the things I love even on days when I feel like I can’t get out of bed. Love you and thank you for all your positive messages.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη xoxo, Gaga (@ladygaga) στις

Η γνωστή τραγουδίστρια, πάσχει από Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο. Κάποτε έγραψε ένα μεγάλο κείμενο για τις κρύες λουτροθεραπείες, τις ισοθερμικές κουβέρτες αλουμινίου και τις άλλες δύσκολες μεθόδους θεραπείας.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος στη ζωή του, η Λέιντι Γκάγκα δίνει τακτικά χρήματα και υποστηρίζει αυτούς που χρειάζονται ηθική υποστήριξη.

Μάικλ Σ. Χολ

“We all have a dark side” #dexter #darkpassenger

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohamed hamdy (@hamdyalonso) στις

Το 2010, ο ηθοποιός που έπαιξε τον Ντέξτερ, έμαθε ότι είχε λέμφωμα. Μιλώντας για τα όσα έπρεπε να περάσει, λυπάται ειλικρινά που δεν έχουν όλοι τις απαραίτητες ευκαιρίες για θεραπεία.

Για να υποστηρίξει αυτούς τους ανθρώπους, ο Μάικλ έγινε ο επίσημος εκπρόσωπος της Εταιρείας Λευχαιμίας & Λεμφώματος, που χρηματοδοτεί την έρευνα για τον καρκίνο και βοηθά τους άρρωστους ανθρώπους.

Κάιλι Μινόγκ

Not long now!!!! Oxford Street about to LIGHT UP!!! #kyliechristmas 💡🎄😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Minogue (@kylieminogue) στις

Το 2005, η Αυστραλή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός, διαπίστωσε ότι είχε καρκίνο του μαστού. Έχοντας κερδίσει μια δύσκολη μάχη με την ασθένεια, άρχισε να ξοδεύει πολλά χρήματα για να κάνει γνωστή τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Η περίπτωση της Κάιλι Μινόγκ, έγινε ορόσημο στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Χάρη σε αυτήν, εκατομμύρια γυναίκες άρχισαν να υποβάλλονται σε τακτικές εξετάσεις. Για τη συμβολή της στην καταπολέμηση του καρκίνου, της απονεμήθηκε το τιμητικό Διδακτορικό Δίπλωμα Επιστημών Υγείας.

Χιου Τζάκμαν

#donottellmewhattodo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman) στις

Το 2013, ο ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος και από τότε έχει υποβληθεί σε 6 χειρουργικές επεμβάσεις. Φαίνεται ότι κάποιος θα χρειαζόταν ένα διάλειμμα μετά από τέτοιες προκλήσεις, αλλά ο ίδιος συνεχίζει να εργάζεται σκληρά. Έχοντας αντιμετωπίσει μια τρομερή διάγνωση, ο ηθοποιός συνειδητοποίησε πόση υποστήριξη χρειάζονται οι ασθενείς. Κάνει χορηγίες σε 27 οργανώσεις, που ασχολούνται με την έρευνα για τον καρκίνο και άλλα συναφή θέματα. Πηγή