10 Φοβερές λύσεις σε Καθημερινά Προβλήματα, που δεν είχαμε Ποτέ Φανταστεί. Το Κόλπο με τις Ντομάτες θα σας Πάρει το Μυαλό!

Σχεδόν κάθε μέρα στην κουζίνα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με διάφορα προβλήματα. Σας παρουσιάζουμε μερικές απλές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να λύσετε μερικά προβλήματα στην κουζίνα.

Καλάθι «Φάτε Πρώτα»

Συχνά πετάμε χαλασμένα ή ληγμένα τρόφιμα, που καταλήγουν στο πίσω μέρος του ψυγείου. Δημιουργήστε ένα καλάθι προϊόντων, που η διάρκεια ζωής τους λήγει σύντομα.

Ένα ιδανικό κομμάτι τούρτας

Για να κόψει ένα τέλειο κομμάτι τούρτας, κρατήστε το μαχαίρι κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια, το μαχαίρι θα κόψει με ευκολία την τούρτα.

Πώς να κάνετε τα παγάκια διάφαν

Αν δεν θέλετε τα παγάκια να γίνουν θολά, απλά βράστε το νερό πριν το καταψύξετε.

Κάντε τα φρούτα πιο ζουμερό

Αν κυλήσετε ένα λεμόνι πάνω στο τραπέζι, πιέζοντάς το απαλά, θα βγάλει πολύ περισσότερο χυμό.

Αναποδογυρισμένο μπουκάλι

Κρατήστε τα μπουκάλια ανάποδα σε κουτί για τα αυγά, έτσι ώστε το περιεχόμενο να ρέει πιο γρήγορα. Επιπλέον, η φιάλη δεν θα είναι γλιστράει κάθε φορά στην πόρτα του ψυγείου.

Βολικό δοχεία για χύμα τροφές

Χρησιμοποιήστε τις άδειες φιάλες ως δοχεία αποθήκευσης που μπορούν εύκολα να χυθούν ή να πασπαλήσετε (καρύδια, κομματάκια σοκολάτας, μέλι, καλαμπόκι για ποπ κορν, αλεύρι, ζάχαρη).

Κόλπο με μπανάνα

Κόψτε φέτες μπανάνας, πριν καν τη καθαρίσετε, εκπλήξτε τους φίλους και τα παιδιά σας. Εισάγετε μια βελόνα μέσα μια μπανάνα και στρίψτε την αριστερά και δεξιά μέσα στην μπανάνα. Αφαιρέστε τη βελόνα και επαναλάβετε μερικές φορές. Όταν ο φίλος σας θα καθαρίσει την μπανάνα, θα εκπλαγεί να διαπιστώσει ότι είναι ήδη κομμένη σε φέτες.

Για να μην καεί το φαγητό στην κορυφή

Αν το φαγητό αρχίζει να καίγεται στην κορυφή, και εσωτερικά είναι ακόμα άψητο, καλύψτε με αλουμινόχαρτο το ταψί και συνεχίστε το ψήσιμο.

Κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά

Κατά αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καταψύξετε φρούτα και λαχανικά και να τα διατηρήσετε φρέσκα.

Αφαιρέστε εύκολα τη φλούδα από τις ντομάτες

Κάντε μια εγκοπή σε σχήμα Χ στο κάτω μέρος της ντομάτας και βουτήξτε την σε βραστό νερό για 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, αφαιρέστε και αποφλοιώστε την όταν θα έχει κρυώσει.

Πηγή