10 Μικρές Είσοδοι Σπιτιού που μας Άρεσαν Πάρα Πολύ!

Η πρώτη εικόνα που βλέπει κάποιος με το που μπαίνει στο σπίτι σας είναι αυτή της εισόδου του. Αυτός είναι και ο λόγος που καλό είναι να δίνετε μια παραπάνω προσοχή σε αυτόν τον χώρο όσο μικρός κι αν είναι. 

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς 10 όμορφες εισόδους που βρήκαμε στο Pinterest για να σας δείξουμε πως με λίγη φαντασία όλα είναι εφικτά.

 

Κι όμως, αυτός ο διάδρομος δεν είναι τόσο μεγάλος όσο νομίζετε. Στο βάθος του υπάρχει ένας καθρέφτης ο οποίος κάνει τον χώρο να δείχνει διπλάσιος από ότι πραγματικά είναι.

Όταν το σπίτι είναι μικρό τότε ένας διάδρομος ή μια είσοδος σπιτιού μπορεί να χρησιμεύσει και ως γραφείο. Το αποτέλεσμα σε αυτήν την φωτογραφία είναι απλό και όμορφο.

Το ξύλο σε συνδυασμό με την πρασινάδα μπορεί να ομορφύνει πολύ μια είσοδο σπιτιού. Το αποτέλεσμα δείχνει πολύ φυσικό.

Μίνιμαλ και ρουστίκ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή η είσοδος. Ένα ξύλινο κουτί-καφάσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια μίνι παπουτσοθήκη ενώ ένα ράφι στον τοίχο είναι επίσης πολύ χρήσιμο και λειτουργικό.

Αυτή η είσοδος έχει αρκετό χρώμα, πολλές διαφορετικές υφές, πρασινάδα και μια boho-chic αίσθηση.

Ένα μεγάλο έργο τέχνης στον τοίχο και ένα μικρό καναπεδάκι-παγκάκι είναι πολλές φορές αρκετό για να δημιουργήσουν μια όμορφη και στιλάτη είσοδο.

Ένα μεγάλο έργο τέχνης στον τοίχο και ένα μικρό καναπεδάκι-παγκάκι είναι πολλές φορές αρκετό για να δημιουργήσουν μια όμορφη και στιλάτη είσοδο.

Το μαύρο και το άσπρο είναι τα χρώματα που κυριαρχούν σε αυτήν την είσοδο.

Αυτή η είσοδος είναι αρκετά πρωτότυπη και απλή ταυτόχρονα. Μας αρέσει ο τοίχος-μαυροπίνακας στον οποίο μπορεί ο καθένας να γράψει κάτι φεύγοντας ή μπαίνοντας στο σπίτι.

Πηγή