10 Απίστευτοι Τρόποι που μπορείτε να Χρησιμοποιήσετε τα Παγάκια για το Πρόσωπό σας!

Τα παγάκια μπορεί να επηρεάσουν άσχημα τον λαιμό σας, αλλά όταν πρόκειται για το δέρμα, έχουν εξαιρετικά οφέλη. Τα παγάκια μπορούν να θεραπεύσουν κοινά δερματικά προβλήματα όπως η γήρανση, η ερυθρότητα, το μαυρισμένο δέρμα, τις ρυτίδες και άλλα πολλά.

1. Αν βαριέστε να βάλετε μακιγιάζ, απλά τρίψτε ένα παγάκι στο πρόσωπό σας.

2. Εάν τρίβετε παγάκια καθημερινά στο πρόσωπό σας, θα βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος και επίσης το πρόσωπό σας θα λάμπει. Τα παγάκια έχουν ιδιότητες που εμποδίζουν τις ρυτίδες και την πρόωρη γήρανση.

3. Τρίψτε το πρόσωπο σας με παγάκια για να ελαχιστοποιηθεί η πλεονάζουσα λιπαρότητα.

4. Πάρτε ένα κομμάτι ύφασμα και τυλίξτε μερικά παγάκια, ύστερα τρίψτε το σε τυχόν εγκαύματα από τον ήλιο.

5. Τρίψτε παγάκια πάνω από την ακμή και πάνω από μαύρα ή και άσπρα στίγματα. Θα μειώσουν το πρήξιμο και τις κοκκινίλες.

6. Τυλίξτε μερικά παγάκια σε ένα μαλακό, βαμβακερό πανί και τρίψτε τυχόν εξανθήματα. Θα σας δώσει μια στιγμιαία ανακούφιση.

7. Τρίψτε ένα παγάκι στο πρόσωπό σας πριν βάλετε μακιγιάζ. Θα κάνει το μακιγιάζ σας να διαρκέσει περισσότερο.

8. Τα παγάκια κρατάνε το πρόσωπό σας ενυδατωμένο. Κάθε φορά που αισθάνεστε άβολα, πάρτε μερικά παγάκια και τρίψτε τα στο πρόσωπό σας. Θα σας ανακουφήσει.

9. Ρίξτε χυμό φρούτων σε μια παγοθήκη και αφήστε τον να παγώσει. Μόλις μετατραπούν σε κύβους, τρίψτε τα παγάκια στο πρόσωπό σας και θα σας χαρίσουν μια λαμπερή επιδερμίδα.

10. Τρίψτε παγάκια κάτω από τα μάτια σας για να αφαιρέσετε μαύρους κύκλους και το πρήξιμο. Θα χαλαρώσουν τα κουρασμένα μάτια σας.

Μία συμβουλή: μην χρησιμοποιήτε ποτέ πάνω από δύο παγάκια. Η υπερβολική χρήση μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα του δέρματος. Επίσης, συνίσταται να μην τρίβετε παγάκια απευθείας στο πρόσωπό σας. Τυλίξτε τα σε καθαρά πανιά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα.

Πηγή

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *