​Η ​Ευγενία Μανωλίδου​ μιλά για τη δύσκολη εφηβεία της κόρης της​:Έτρεχα στα πάρτι να τη βρω!

H Eυγενία Μανωλίδου μετά από ένα μακρύ διάστημα τηλεοπτικής αποχής, επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από τη μουσική εκπομπή Junior Music Stars. Με αφορμή το νέο της ρόλο μίλησε στο περιοδικό People και τη Βένια Καραγιάννη, μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και το πώς αντιμετώπισε την εφηβεία της κόρης της, Θεοδώρας, που πλέον ενηλικιώθηκε και σπουδάζει στις ΗΠΑ.

Πώς ήταν η εφηβεία για τα μεγάλα σου παιδιά; Η Θεοδώρα είναι αλήθεια ότι μου έβγαλε πολύ έντονη εφηβεία και ευτυχώς που εκείνη την περίοδο δεν ήμουν στην τηλεόραση και δεν έλειπα πολλές ώρες, γιατί μπορεί να είχαμε άσχημες καταστάσεις. Είχαμε πολλές συγκρούσεις. Τη μια μέρα σκοτωνόμασταν και την άλλη μέρα ήμασταν αγκαλιά. Ευτυχώς οτιδήποτε έκανε μου το έλεγε, ακόμα κι αν διαφωνούσα. Η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκα πάρα πολύ εκείνη την περίοδο.

Είναι αλήθεια ότι είχε βγάλει κάποιες φωτογραφίες γιατί ήθελε να γίνει μοντέλο; Όχι. Ήταν μια ιστορία όπου με μερικές φίλες της έκαναν πλάκα και τραβούσαν η μια την άλλη φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο facebook. Δεν μου άρεσε η δημοσιότητα που πήρε από κάποιους ανθρώπους της τηλεόρασης που έβγαλαν το θέμα στον αέρα χωρίς καν να με πάρουν ένα τηλέφωνο για να ρωτήσουν πρώτα. Το βρήκα χυδαίο και για αυτό έκανα εξώδικο, για να μην παίξουν ποτέ τα παιδιά μου πουθενά.

Πώς είναι τώρα το σπίτι που έχουν φύγει τα δύο μεγάλα παιδιά; Πολύ άδειο. Είναι οι πρώτες γιορτές που λείπουν. Το μεγάλο σοκ ήταν όταν έφυγε η κόρη μου. Ξέρεις, πάντα δένεσαι με το παιδί που σε έχει περισσότερη ανάγκη και αυτό ήταν η κόρη μου. Ήταν πολύ θορυβώδης, χτυπούσε δυνατά ακόμα και τους διακόπτες, τραγουδούσε, μιλούσε φωναχτά στο τηλέφωνο. Το σπίτι κυριολεκτικά άδειασε όταν έφυγε κι αυτό είναι κάτι που δεν συνηθίζεται.

Η σχέση σου με τα παιδιά και αυτές οι πιέσεις που είχες κυρίως με τη Θεοδώρα επηρέασαν και τη σχέση σου με τον Άδωνι; Η σχέση λόγω των παιδιών δεν άλλαξε, γιατί ο Άδωνις δεν περνάει πολύ χρόνο μαζί τους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τη δύσκολη εφηβεία της Θεοδώρας δεν την πέρασε κι εκείνος. Είχε μεγάλη κατανόηση, γιατί εκεί θα μπορούσε να είχε κλονιστεί η σχέση μας. Εγώ ήμουν πολύ πάνω από το παιδί και για τρία χρόνια δεν πηγαίναμε πουθενά με τον Άδωνι Παρασκευή και Σάββατο, γιατί έβγαινε η μικρή κι εγώ έβγαινα μαζί της. Την πήγαινα, τη γύριζα πίσω, πολλές φορές την έψαχνα γιατί έχανε το κινητό της, έτρεχα στα πάρτι να τη βρω και έμπαινα μέσα να την ψάξω… Διάφορα! Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές τον έχω εγκαταλείψει λόγω των παιδιών, αλλά το εκτιμά. Ήξερε από την αρχή ότι τα παιδιά είναι πάνω από όλα.

via
loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

comments