Όταν έκατσε δίπλα του στο αεροπλάνο

Όταν έκατσε δίπλα του στο αεροπλάνο, ένιωσε αηδιασμένος. 2 ώρες αργότερα, μίσησε τον εαυτό του.

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!! Ευχαριστούμε που επιλέξατε εμάς για την ενημέρωση σας και ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από εμάς!

Στόχος μας είναι να σας ενημερώνουμε για ότι νέο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει ενδιαφέρον! Για να ενημερώνεστε συνεχώς μπορείτε να συνδεθείτε στην σελίδα μας στο facebook ή στο κανάλι μας στο youtube ώστε να μην χάνετε τίποτα από την επικαιρότητα!!!!

Για οποιαδήποτε απορία, παρατήρηση ή σχόλιο έχετε θα χαρούμε να σας απαντήσουμε! Δείτε το mail μας στο κάτω μέρος της σελίδας!

Καλό σερφάρισμα!

Ένας άντρας επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και κάθισε στη θέση του δίπλα στο παράθυρο. Είναι μία συνηθισμένη πτήση από το Tokyo στο Hong Kong. Αλλά μετά, μία γυναίκα έκατσε δίπλα του και ο χειρότερος εφιάλτης του έγινε πραγματικότητα.

Η γυναίκα με χαιρέτησε και έκατσε δίπλα μου. Λόγω του πάχους της προσπάθησε αρκετά για να χωρέσει στη θέση της, γεμίζοντας όλο το διαθέσιμο χώρο.

Μαζεύτηκα προς το παράθυρο.

Όταν έκατσε δίπλα του στο αεροπλάνο

Γύρισε προς το μέρος μου και με χαιρέτησε ξανά. «Γεια» απάντησα, με εμφανή ενόχληση.

Με ακούμπησε με το τεράστιο χέρι της και μου είπε: «Το όνομά μου είναι Laura. Είμαι από τη Βρετανία. Εσύ; Ιαπωνία;»

“Malaysia,” απάντησα.

«Συγγνώμη. Πάντως άμα είναι να περάσουμε τόσες ώρες δίπλα δίπλα καλό θα ήταν να γίνουμε φίλοι» Είδα ένα χέρι να περνάει μπροστά από τα μάτια μου. Κούνησα το χέρι διστακτικά.

Ξεκίνησε να μου μιλάει χωρίς να έχει καταλάβει την αποστροφή μου προς αυτήν. Μιλούσε με ενθουσιασμό για το ταξίδι της και πως ήθελε να δει τους φίλους της. Μου έλεγε για τα πράματα που ήθελε να αγοράσει για τους μαθητές της στο σχολείο που δίδασκε.

Εγώ όμως δεν ήθελα να της μιλάω και ήμουν πολύ λακωνικός. Αυτή όμως ήταν πολύ ευγενική και ευχάριστη. Προσπαθούσε να μου κάνει χώρο όταν σέρβιραν το γεύμα λέγοντας » Δεν θέλω να σε ενοχλώ με το τεράστιό μου μέγεθος!»

Δεν το περίμενα, αλλά το πρόσωπό της που με ενοχλούσε λίγο πριν άρχιζε σιγά σιγά να με κερδίζει. Δεν μπορούσα να κρατήσω άλλο τις άμυνές μου.

Ήταν πολύ καλή συνομιλητής. Ήταν μορφωμένη και μπορούσε να αναπτύξει ένα θέμα που φαινόταν ανούσιο με έναν τρόπο που το έκανε να φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

Όσο μιλούσαμε, κατάφερε να κάνει όλο το πλήρωμα να γελάει με τα αστεία της. Δεν ντρεπόταν να αστειευτεί και για τα κιλά της.

Για τα επόμενα λεπτά η Laura άκουσε το πρόβλημα με τα κιλά του που είχε ο αεροσυνοδός και προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Την ρώτησα: «Έχεις σκεφτεί ποτέ να χάσεις βάρος;»

«Όχι, δούλεψα πολύ για να γίνω έτσι. Γιατί να θέλω να τα χάσω;»

«Δεν φοβάσαι για καρδιαγγειακές ασθένειες που επηρεάζονται από τη παχυσαρκία;»

«Καθόλου. Αρρωσταίνεις μόνο άμα σκέφτεσαι συνέχεια για το βάρος σου. Γιατί να ασχοληθώ με το να χάσω κιλά, όταν έχω τόσα πράγματα να κάνω. Τρώω υγιεινά και περπατάω τακτικά. Από ότι φαίνεται απλά γεννήθηκα για να είμαι σε αυτό το μέγεθος. Δεν μπορώ να ανησυχώ συνέχεια για το σώμα μου.»

«Και εκτός από αυτό, ο Θεός μου έδωσε τόση πολύ ευτυχία που χρειάζομαι ένα μεγαλύτερο σώμα για να την χωρέσει. Γιατί να χάσω όλη μου αυτή την ευτυχία;»

«Πολλοί που με βλέπουν, βλέπουν μόνο τα περιττά κιλά μου. Νομίζουν ότι είμαι τεμπέλα και δεν έχω θέληση. Κάνουν λάθος.»

«Μέσα μου είμαι πολύ αδύνατη. Γεμάτη ενέργεια. Η παραπάνω σάρκα με καθυστερεί. αλλιώς θα έτρεχα παντού κυνηγώντας άντρες!»

«Οι άντρες σε κυνηγάνε;» ρώτησα αστειευόμενος.

«Και βέβαια. Είμαι παντρεμένη αλλά οι άντρες ακόμα με φλερτάρουν.»

«Πολλοί έχουν προβλήματα με τις σχέσεις τους και χρειάζονται κάποιον για να πάρουν αυτοπεποίθηση. Για αυτό το λόγο μου μιλάνε. Μάλλον θα έπρεπε να γίνω ψυχολόγος παρά δάσκαλος!»

Η συνομιλία μαζί της είχε κάνει αυτήν την πτήση πολύ ευχάριστη.Είχα μείνει έκπληκτος από το πώς τραβούσε τους ανθρώπους πάνω της. Μέχρι το τέλος της πτήσης, σχεδόν όλη η καμπίνα ήταν δίπλα της και μιλούσε και γελούσε μαζί της.

Όταν χαιρετηθήκαμε στο τέλος, την είδα να πηγαίνει προς ένα πλήθος με παιδιά και ενήλικους που τη χαιρετούσαν. Την αγκάλιασαν και τη φιλούσαν με επευφημίες. Γύρισε και μου έκλεισε το μάτι.

Είχα μείνει έκπληκτος: Ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχα γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου.»

Όταν έκατσε δίπλα του στο αεροπλάνο

Απίστευτη ιστορία! Δεν μπορούσε να περιγράψει πιο όμορφα τη ζωή. Και το μήνυμα που υπάρχει πίσω από αυτήν την ιστορία είναι πολύ σημαντικό και πρέπει όλοι να την διαβάσουν!

Πηγή: fanpage.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *