Όλα τα tips που χρειάζεσαι για να έχεις τέλεια φρύδια

Τα τέλεια φρύδια είναι κάτι που θέλουμε όλες μας. Ακόμα και εγώ που κάνω τα φρύδια μου πολύ, ΠΟΛΥ ξανθά και σχεδόν τα εξαφανίζω, θέλω να είναι καλοσχηματισμένα. Πως πετυχαίνουμε όμως αυτό το τέλειο αποτέλεσμα που βλέπουμε στο Instagram; Θα μάθεις παρακάτω…

#1 Βρίσκεις τα σημεία κλειδί Πρώτα από όλα βρίσκεις τα σημεία κλειδί των φρυδιών σου ακολουθώντας το παραπάνω διάγραμμα. Σου δείχνει που πρέπει να ξεκινούν, που να τελειώνουν και ποιο πρέπει να είναι το σημείο της καμπύλης ή της γωνίας τους. Αν έχεις αφήσει τα φρύδια σου να μακρύνουν, αυτοί είναι οι οδηγοί σου για να τα βγάλεις σωστά. Αν ακόμα μακραίνεις τα φρύδια σου, θα χρησιμοποιήσεις τα σημεία αυτά σαν οδηγό για να τα γεμίζεις μέχρι να μακρύνουν.

#2 Τα περιποιείσαι Το καλύτερο για τα φρύδια σου είναι πρώτον να τα αφήσεις ήσυχα και δεύτερον να τους βάζεις επιμελώς, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, καστορέλαιο. Το καστορέλαιο θα τα αναζωογονήσει, θα τα κάνει να μακρύνουν γρηγορότερα και να γεμίσουν φυσικά. Πως θα το κάνεις; Θα βάζεις κάθε βράδυ λίγο καστορέλαιο σε ένα κομμάτι βαμβάκι και θα κάνεις απαλό μασάζ σε όλο το φρύδι. Αν θες, μπορείς να βάζεις και στις βλεφαρίδες σου (κλείνουμε το μάτι πονηρά).

#3 Επισκέπτεσαι έναν ειδικό Το να βγάλεις τα φρύδια σου μόνη σου δεν είναι πυρηνική φυσική αλλά δεν είναι και πανεύκολο. Ένας ειδικός, που ξέρει τι χρειάζεσαι και πως θα σου το δώσει, θα σου τα βγάλει σωστά και αξίζει μια πρώτη επίσκεψη εκεί για τον πρώτο σωστό σχηματισμό και μετά κάνεις την συντήρηση μόνη σου.

#4 Αγοράζεις τα σωστά προϊόντα Αυτά κάνουν όλη την διαφορά αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να διαλέξεις την σωστή απόχρωση η οποία είναι ακριβώς στο ίδιο χρώμα με τα φρύδια σου(όχι πιο σκούρα) ή έναν τόνο πιο ανοιχτή. Τα πολύ σκούρα χρώματα θα σε αγριέψου, trust us!

Πηγή