Υλικά
Παντεσπάνι
- 4 αυγά
- 1 φλυντζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 1 Μπέκι πάουντρ
- 1 βανίλια.
- 1 φλυντζάνι τσαγιού αλεύρι
Εκτέλεση Παντεσπάνι
Χτυπάμε τα αυγά 10 λεπτά ρίχνουμε την ζάχαρη και χτυπάμε αλλά 10 λεπτά και τέλος προσθέτουμε το Μπέκιν τι βανίλια και το αλεύρι!!
Τοποθετούμε στα κατάλληλα φορμάκια και τα ψήνουμε 20 λεπτά!!
Κρέμα
- 1 κιλό γάλα
- 1 φλυντζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 4 κουταλιές κορν φλαουρ
- 2 κουταλιές βιτάμ!
ΓΚΑΡΝΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ!
Συναρμολόγηση πάστας
Παίρνουμε το ατομικό κεκάκι το κόβουμε.στην μέση γεμίζουμε με κρέμα και ξαπλώνουμε γύρω γύρω γκαρνί χτυπημένη, πασπαλίζουμε με ινδικάρυδο και τοποθετούμε το κεράσι!