Χάσε 8 κιλά

Χάσε 8 κιλά σε ένα μήνα τρώγοντας…

Σίγουρα έχεις ακούσει για την baby food diet, τη δίαιτα που αγάπησαν οι celebrities στο Χόλιγουντ η οποία σου υπόσχεται ότι εάν τρως σαν μωρό θα αδυνατίσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Μπορείς να χάσεις και 8 κιλά σε ένα μήνα! 

Η baby food diet, που εμπνεύστηκε η προσωπική γυμνάστρια της Μαντόνα, υπόσχεται απώλεια 2-2,5 κιλών την εβδομάδα. Καθόλου άσχημα, δεν νομίζεις;

Η δίαιτα των μωρών στηρίζεται στην κατανάλωση 14 αλεσμένων μικρογευμάτων κάθε μέρα και στο τέλος της μέρας έχει ένα υγιεινό δείπνο.

Τι κάνεις, δηλαδή; Τρως από τα βαζάκια, αυτές τις έτοιμες τροφές που βλέπεις στο σούπερ μάρκετ (απαραίτητη διευκρίνιση για όσες δεν έχουν κάνει ακόμα παιδί). Η δίαιτα περιλαμβάνει φρουτόκρεμες, χυμούς φρούτων, δημητριακά σε πουρέ, αχλάδια με κανέλα, σούπερ, λιωμένα λαχανικά και το δείπνο είναι άπαχο κρέας με βραστά ή ωμά λαχανικά.

Ποια είναι τα θετικά της; Δεν θα χρειάζεται να μαγειρέψεις. Εάν δε έχεις και μωρό στο σπίτι, ό,τι φτιάχνεις για εκείνο, θα το τρως και συ.

Οι παιδικές τροφές στα βαζάκια είναι πλούσιες σε βιταμίνες και δεν έχουν συντηρητικά.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία τροφών σε βαζάκια οπότε είναι δύσκολο να βαρεθείς να τρως τα ίδια και τα ίδια.

 

Και ποια είναι τα αρνητικά της; Δεν θα νιώθεις το αίσθημα του κορεσμού καθώς θα είναι σχεδόν όλο αλεσμένα και δεν θα χρειάζεται να μασάς.

Η γεύση των παιδικών τροφών είναι… υγιεινή, και αν δεν έχεις συνηθίσει σε κάτι τέτοιο ίσως δυσκολευτείς.

Ίσως επηρεαστεί το πεπτικό σου για αυτό καλό είναι να μην την κάνεις για πολύ καιρό.

Τρώγε, λοιπόν, σαν μωρό και πολύ γρήγορα θα βάλεις το μπικίνι σου, αλλά χωρίς τις δίπλες στα μπουτάκια ενός μωρού που στην περίπτωσή μας δεν είναι καθόλου χαριτωμένες!

 

Πηγή