Φύτευε κάθε μέρα Δέντρα στην ίδια Περιοχή, προς τιμήν της αδικοχαμένης Γυναίκας του. 17 Χρόνια μετά, δεν θα Πιστέψετε ΤΙ έχει Δημιουργήσει!

Από τη στιγμή που η Janet και o Winston Howes γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν τρελά. Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 1962, μετακόμισε σε ένα γραφικό αγρόκτημα στην επαρχιακή Αγγλία και ξεκίνησαν τη δική τους οικογένεια.

Λίγο μετά τη μετακόμισή τους, η Janet γέννησε το γιο τους και η ζωή τους ήταν πραγματικά ένα όνειρο. Στη συνέχεια, συνέβη το αδιανόητο….

Μετά από 33 χρόνια γάμου, η Janet πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια το 1995, όταν ήταν μόλις 50 ετών. Ο Winston και ο γιος τους, ήταν απαρηγόρητοι, και ό,τι και να έκαναν, η ζωή απλά δεν ήταν το ίδιο χωρίς αυτήν.

Στους μήνες που ακολούθησαν, μια ιδέα άρχισε να διαμορφώνεται στο μυαλό του Winston. Σκέφτηκε έναν τρόπο για να τιμήσει τη σύζυγό του και είχε να κάνει με το λιβάδι δίπλα στο σπίτι τους που εκείνη λάτρευε.

Το μυστικό αφιέρωμα του Winston παρέμεινε κρυμμένο για χρόνια, μέχρι που ο Andy Collett πέταξε με αερόστατο πάνω από το αγροτικό τους σπίτι. Κατά τη διάρκεια μιας φαινομενικά κανονικής πτήσης, ο Andy αντίκρισε μια σχηματισμένη γιγαντιαία καρδιά στο λιβάδι.

Σε μια συνέντευξη με την Daily Mail, ο Andy μοιράστηκε ότι ήταν η πιο όμορφη θέα που έχει δει από ψηλά. Ήταν μια τέλεια καρδιά κρυμμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κανείς δε γνώριζε την ύπαρξή της.

Ο Winston δήλωσε στη Daily Mail γιατί αποφάσισε να φυτέψει τα δέντρα. «Σκέφτηκα ότι ήταν μια σπουδαία ιδέα, φύτεψα μερικές βενανιδιές. Όταν ολοκληρώθηκε, έβαλα μια καρέκλα στο λιβάδι, κοιτάζοντας το λόφο όπου ζούσε. Φυτέψαμε λουλούδια στο κέντρο που βγαίνουν την άνοιξη και φαίνονται πολύ όμορφα.»

Τίποτα δεν μπορεί να φέρει την Janet πίσω, αλλά αυτή η εκπληκτική καρδιά είναι ένας τρόπος να την θυμάται και αντιπροσωπεύει όλες τις καλές στιγμές που έζησαν μαζί.

Πηγή