Φυσική θεραπεία για πόνους σε αρθρώσεις: με αυτή τη απλή θεραπεία θα απαλλαγείτε από τον πόνο στις αρθρώσεις σε μία μόνο νύχτα!

Καθώς μεγαλώνουμε, είναι φυσιολογικό να αισθανόμαστε κάποιες αλλαγές στο σώμα μας. Συνήθως αισθανόμαστε πόνο στις αρθρώσεις, ιδιαίτερα στα γόνατα, ώμους και αγκώνες . Σε νεότερους ενήλικες, οι πόνοι στις αρθρώσεις μπορεί να εμφανιστούν ως αποτέλεσμα την αρθρίτιδα, ρευματισμοί, τραύματα και κατάγματα.

Υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες για τον πόνο στις αρθρώσεις , αλλά αυτή είναι το νούμερο ένα.

Η εκπληκτική συνταγή του Gennady Petrovich Malakhov.

Ο Gennady Petrovich Malakhov είναι ένας διάσημος Ρώσος συγγραφέας βιβλίων για λαϊκή-παραδοσιακή ιατρική, ο οποίος ζει και εργάζεται στην πόλη της Kamensk-Shahinisky στο Don κοντά στο Rostov. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από εξήντα βιβλία, τα οποία έχουν πωληθεί σε πάνω από τριάντα εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε πολλές ξένες γλώσσες . Τα βιβλία του, θέλουν να παρακινήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν το σώμα τους και να θεραπεύσουν τον εαυτό τους. Πολλές από τις θεραπείες, που προτείνει στα βιβλία του τα έχει εφαρμόσει στον εαυτό του.

Η ακόλουθη συνταγή ανακουφίζει τον πόνο στις αρθρώσεις και βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων σας.

ΣΥΝΤΑΓΗ:

Το βράδυ, πριν πάτε για ύπνο κάντε την ακόλουθη διαδικασία:

Ανακατέψτε και φτιάξτε μια ζύμη με ίσες ποσότητες μελιού, αλεύρι, μηλόξυδο και βότκα

Η ζύμη σας δεν πρέπει να είναι υγρή.

Εάν η ζύμη σας είναι πιο υγρή μπορείτε να προσθέσετε λίγο αλεύρι ακόμη και να ανακατέψετε καλά όλα τα υλικά.

Ανοίξτε τη ζύμη και τοποθετήστε την στην πονεμένη άρθρωση.

Τυλίξτε την ζύμη και την άρθρωση με σελοφάν και δέστε την με μια επίδεσμο ή ένα πανί ώστε να μην φύγει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αφήστε το όλη τη νύχτα και το πρωί πετάξετε το μιας και χρησιμοποιείτε για μόνο μια φορά.

Αυτή η σπιτική συνταγή θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από πόνους στις αρθρώσεις, και θα βελτιώσει την κινητικότητα των αρθρώσεων σας σε μία μόνο νύχτα.

Αναστασία Τ. – idiva.gr

salamqatar.com