Φτιάξτε πανέμορφα Χριστουγεννιάτικα στολίδια από περιοδικά και εφημερίδες!

θα χρειαστούμε: – Παλιά περιοδικά – Μπάλες από αφρολέξ – Σπάγγο – Πιστόλι θερμοκόλλησης

Φτιάξτε πανέμορφα Χριστουγεννιατικα στολίδια από περιοδικά και εφημερίδες! 2

Κόβουμε τις σελίδες από ένα παλιό περιοδικό σε λωρίδες! Φροντίζουμε να επιλέγουμε χρωματιστές σελίδες για να είναι χρωματιστό και το αποτέλεσμα στην μπάλα μας! Στρίβουμε τις λωρίδες όπως φαίνεται στις εικόνες και ξεκινάμε. Στο μεταξύ φροντίζουμε να θερμαίνουμε αρκετά το πιστόλι θερμοκόλλησης. Αν δεν έχετε πιστόλι χρησιμοποιήστε μια ισχυρή κόλλα για καλύτερα αποτελέσματα.
Ξεκινάμε από την κορυφή της μπάλας. Βάζουμε κόλλα και κολλάμε την αρχή από το στριφτάρι της εφημερίδας μας. Το κρατάμε σφιχτά για λίγο μέχρι να βεβαιωθούμε πως κρύωσε η κόλλα μας και έτσι το χαρτί μας κόλλησε καλά. Συνεχίζουμε να κολλάμε το στριφτάρι μας σαν σαλιγκάρι και πιέζουμε καλά!
Φτιάξτε πανέμορφα Χριστουγεννιατικα στολίδια από περιοδικά και εφημερίδες! 3
Φτιάξτε πανέμορφα Χριστουγεννιατικα στολίδια από περιοδικά και εφημερίδες! 4
Επαναλαμβάνουμε με όλα τα στριφτάρια που έχουμε μέχρι να γεμίσει η μπάλα μας. Στις ενώσεις φροντίζουμε να επικαλύπτουμε το ένα κομμάτι με το επόμενο προσέχοντας ωστόσο να μην αυξάνουμε το πάχος που θα έχει το στολίδι μας. Με λίγη υπομονή το στολίδι μας είναι έτοιμο!
Φτιάξτε πανέμορφα Χριστουγεννιατικα στολίδια από περιοδικά και εφημερίδες! 5
Παίρνουμε λίγο σπάγγο, υπολογίζουμε το μήκος που θέλουμε για να κρεμάσουμε την μπάλα μας και το διπλώνουμε στη μέση κάνοντας έναν κόμπο στο τελείωμα. Τρυπάμε με ένα λεπτό καρφάκι την κορυφή της μπάλας, βάζουμε κόλλα στο εσωτερικό της και βάζουμε μέσα τον κόμπο από το σπόγγο μας. Αφήνουμε την κόλλα να στεγνώσει και… το χριστουγεννιάτικο στολίδι μας είναι έτοιμο!!! Το καλό μάλιστα με το συγκεκριμένο στολίδι είναι πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως διακοσμητικό όχι μόνο τα Χριστούγεννα! Τι λέτε αξίζει τον κόπο η προσπάθεια;
Φτιάξτε πανέμορφα Χριστουγεννιατικα στολίδια από περιοδικά και εφημερίδες! 6
Η κατασκευή και οι φωτογραφίες είναι από την offbeatandinspired.com
Άλλος ένας τρόπος είναι να φτιάξουμε με φελιζόλ και αλευρόκολλα και παλιές εφημερίδες! Άπλα βουτάμε τα κομμάτια της εφημερίδας στην αλευρόκολλα τα κολλάμε στη μπάλα από φελιζόλ η χαρτόνι κολλάμε και ένα κορδονάκι και έτοιμα μόλις στεγνώσουν! Τόσο απλά!Δείτε πόσο όμορφα είναι!!!
Φτιάξτε πανέμορφα Χριστουγεννιατικα στολίδια από περιοδικά και εφημερίδες! 7
Φτιάξτε πανέμορφα Χριστουγεννιατικα στολίδια από περιοδικά και εφημερίδες! 8
Φτιάξτε πανέμορφα Χριστουγεννιατικα στολίδια από περιοδικά και εφημερίδες! 9Φτιάξτε πανέμορφα Χριστουγεννιατικα στολίδια από περιοδικά και εφημερίδες! 11
Φτιάξτε πανέμορφα Χριστουγεννιατικα στολίδια από περιοδικά και εφημερίδες! 10
Φτιάξτε πανέμορφα Χριστουγεννιατικα στολίδια από περιοδικά και εφημερίδες! 11
Φτιάξτε πανέμορφα Χριστουγεννιατικα στολίδια από περιοδικά και εφημερίδες! 11
Εσείς τι όμορφα στολίδια θα φτιάξετε με τα χεράκια σας φέτος τα Χριστούγεννα; Δε συμφωνείτε πως ότι φτιάχνουμε μόνοι μας το απολαμβάνουμε στο τέλος περισσότερο; Καλή επιτυχία! Περιμένω φωτογραφίες σας!

via