Φτιάξτε μόνοι σας την πιο οικονομική συσκευή θέρμανσης

Φτιάξτε μόνοι σας την πιο οικονομική συσκευή θέρμανσης

Σήμερα στο thehomeissue θα σας δείξουμε μια υπέροχη ιδέα θέρμανσης για το σπίτι σας. Πρόκειται για μια συσκευή θέρμανσης που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας. Έτσι θα αξιοποιήσετε απλά υλικά προς όφελός σας και θα γλυτώσετε αρκετά χρήματα από ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης που δαπανούν πολύ ενέργεια και χρεώνουν αρκετά χρήματα στους λογαριασμούς σας.

Τι θα χρειαστείτε Για να φτιάξετε αυτή τη συσκευή θα χρειαστείτε 2 ή 3 πήλινες γλάστρες (θέλετε η μια να χωράει μέσα στην άλλη), 2 ή 3 κεριά σε γυάλινα δοχεία, ένα μεγάλο μπουλόνι (βίδα) με παξιμάδια και ροδέλες, ένα χοντρό γυάλινο πιάτο, 3 τούβλα και έναν αναπτήρα.

Φτιάξτε μόνοι σας την πιο οικονομική συσκευή θέρμανσης

Τα υλικά σας είναι απλά και τα περισσότερα από αυτά τα έχετε ήδη σπίτι σας.

Πώς θα φτιάξετε τη συσκευή σας Βάλτε τη βίδα στον πάτο της μεγάλης γλάστρας αφού της κάνετε μια τρύπα και τοποθετήστε μια ροδέλα και ένα παξιμάδι. Βάλτε από πάνω τη δεύτερη γλάστρα αφού κάνετε και σε αυτήν μια τρύπα και προσθέστε ακόμα μια ροδέλα και ένα παξιμάδι για να την ασφαλίσετε. Τοποθετήστε στο πάτωμα το πιάτο και βάλτε πάνω τα 3 κεριά. Βάλτε γύρω από το πιάτο τα τούβλα για να στηρίξετε εκεί πάνω τις γλάστρες σας. Ανάψτε τα κεριά και τοποθετήστε από πάνω τις γλάστρες σαν καπέλο.

Όσο περνάει η ώρα θα δείτε ότι ο χώρος σας θα αρχίσει να ζεσταίνεται. Μέσα σε 20 λεπτά με μισή ώρα το δωμάτιο θα είναι πιο ζεστό και η συσκευή σας θα καίει τόσο πολύ που με δυσκολία θα μπορείτε να την ακουμπήσετε. Ακόμα και όταν τα κεριά σβήσουν η συσκευή συνεχίζει να θερμαίνει τον χώρο για περίπου μια ώρα.

Προσοχή Μην αφήνετε μικρά παιδιά να πλησιάσουν στη συσκευή σας γιατί αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες και μπορεί να καούν.

Δείτε αναλυτικά πώς θα φτιάξετε τη συσκευή αυτή στο παρακάτω βίντεο!

[su_spacer]

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=nzKbFzUEWkA”]