Φτιάξτε μόνες σας υπέροχα χριστουγεννιάτικα βαζάκια που θα λατρέψουν τα παιδιά σας

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι για μικρούς και μεγάλους αλλά είναι κυρίως για τα παιδιά. Τα παιδιά λατρεύουν τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και στολίδια του σπιτιού και ξετρελαίνονται με κάθε τι καινούργιο.Αν θέλετε να τα εντυπωσιάσετε για άλλη μια χρονιά δεν έχετε παρά να φτιάξετε αυτά τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα βαζάκια.Είναι εύκολο να φτιαχτούν και μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό οι μικροί μας φίλοι! Δείτε λοιπόν πως να τα φτιάξετε!

Τα Χριστούγεννα είναι μι γιορτή που την αγαπάμε πολύ. Όταν μιλάμε για αυτή την περίοδο του χρόνου σκεφτόμαστε χιόνι, ταράνδους, έλατα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και δέντρα!Αν μπορέσουμε λοιπόν να τα συνδυάσουμε όλα αυτά μαζί σε ένα χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό δεν θα είναι τέλειο;

Αν θέλετε να τα εντυπωσιάσετε για άλλη μια χρονιά δεν έχετε παρά να φτιάξετε αυτά τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα βαζάκια.Είναι εύκολο να φτιαχτούν και μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό οι μικροί μας φίλοι!

Αυτά τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά μπορούν να στολίσουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας και στο να τα φτιάξετε μπορούν να σας βοηθήσουν τα παιδιά σας.

Δείτε λοιπόν τι θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε: 1. άλατα πλυντηρίου ή αλάτι χοντρό 2. βαζάκια για καραμέλες ή ζαχαρωτά 3. χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, όπως έλατα, ελάφια, ταράνδους και ο,τι άλλο έχετε όρεξη! Τοποθετήστε τα epsom άλατα μέσα στα βαζάκια σας

Στη συνέχεια μαζέψτε οτι διακοσμητικά θέλετε να βάλετε και διακοσμήστε τα έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο τοπίο!

Τα χριστουγεννιάτικα βαζάκια σας είναι έτοιμα!

Πηγή