Φλερτ: τι πρέπει να κάνεις και τι όχι για να είναι επιτυχημένο!

Φλερτ: τι πρέπει να κάνεις και τι όχι για να είναι επιτυχημένο!

Σκανάρεις το χώρο που βρίσκεσαι… Μπαράκι, παραλία, club, καφετέρια… Το φλερτ ευδοκιμεί παντού τα καλοκαίρια. Τονωτική ένεση στην αυτοπεποίθησή σου ή μια ευκαιρία να ανανεώσεις το προφίλ σου και από “single” να γίνεις “in a relationship”!

Εντοπίζεις το “στόχο” σου και το παιχνίδι ξεκινά. Για να βγάλεις όλες τις πίστες με επιτυχία και να τερματίσεις πρώτη στο σκορ καλό είναι να λάβεις μερικά πράγματα υπόψην σου. Γιατί το φλερτ είναι παιχνίδι μεν, θέλει τέχνη δε…

Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη σου δίνει μερικές οδηγίες χρήσεως και καταχρήσεως για να αποφύγεις τις κακοτοπιές! Ένα How to για τον τρόπο που πρέπει να φλερτάρουν οι γυναίκες!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΛΕΡΤ 1. Να είμαστε διακριτικές όταν φλερτάρουμε. Δεν χρειάζεται να καταλάβει όλο το μαγαζί ότι την πέφτουμε στον απέναντι.

2. Να είμαστε προσεκτικές. Απαγορεύεται να την πέφτουμε σε αγόρι που συνοδεύεται ή που δείχνει με την σειρά του ότι έχει μαγευτεί από τα μάτια της απέναντι.

3. Να κάνουμε φλερτ έξυπνο, πνευματώδες και ευφυές. Κοινοτοπίες του στιλ: “σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω” ή “ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάκας σου;” ανήκουν σε άλλες γενιές. Δεν φλερτάρουμε έτσι σήμερα.

4. Να είμαστε αυθεντικές και γνήσιες. Παρουσιάζουμε τον αληθινό μας εαυτό και όχι μια ψεύτικη εικόνα.

5. Ξέρουμε που να σταματάμε. Ακόμα και στο φλερτ υπάρχουν όρια.

ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΛΕΡΤ 1. Δεν πρέπει να είμαστε πολύ τολμηρές όταν φλερτάρουμε γιατί δίνουμε λάθος εντύπωση.

2. Δεν πρέπει να φλερτάρουμε όταν δεν είμαστε απόλυτα νηφάλιες και με αυτοέλεγχο. Το οινόπνευμα καταστρέφει το πνεύμα και θα δείχνουμε χαζές και ανόητες.

3. Δεν πρέπει να επιμένουμε όταν βλέπουμε ότι ο άλλος δεν ανταποκρίνεται.

4. Δεν πρέπει να δείχνουμε όλα τα χαρτιά μας από την πρώτη στιγμή γιατί χαλάει όλη η μαγεία και το μυστήριο.

5. Δεν πρέπει να φέρνουμε τον άλλον σε δύσκολη θέση με το να είμαστε πιεστικές και πολύ επιθετικές.