Υπέροχοι μπεζέδες

Υλικά και Εκτέλεση

4 ασπράδια αυγών ίδιου μεγέθους σε θερμοκρασία δωματίου, τα χτύπησα λίγο, έριξα μια κουτάλια της σούπας λεμόνι φρέσκο το χυμό του, συνέχισα το χτύπημα και τέλος 250 γραμμάρια ζάχαρη ρίχνοντας την σε διαστήματα!!!

Τέλος 30 γραμμάρια ψιλοκομμένο καρύδι και ανακάτεμα με σπάτουλα!

Τα τοποθέτησα στην λαδόκολλα με το κουτάλι και τα έψησα στους 100 με 110 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα και κάτι!

Έκλεισα το φούρνο και τα άφησα για μισή ώρα ακόμα. με ανοιχτή την πόρτα!!

 

Tzeni Tsanaktsidou‎