Τυροπιτάκια Κουρού

Υλικά

  • 250γρ μαργαρίνη
  •  250γρ γιαούρτι
  • 250γρ ελαιόλαδο
  • 1 αβγό
  • 1κ.γλ. αλάτι
  • 1 μπέικυν πάουντερ
  • 750γρ αλεύρι γ.ο.χ.
  • 300γρ φέτα κριμένη για την γέμιση

Εκτέλεση
 Τα ζυμώνουμε όλα μαζί,έκτος άπω τη φέτα, κάνουμε μια μαλακή ζύμη. Παίρνουμε στη χούφτα μας ζύμη όσο ένα καρύδι, πλάθουμε σε πιτάκι στρόγγυλο, γεμίζουμε τη μισή επιφάνειά με φέτα και κλείνουμε σαν μισοφέγγαρο. Ψήνουμε πάνω κάτω αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για μισή ώρα ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Πηγή