Τρεις άκρως αποτελεσματικοί τρόποι για να χάσετε τα περιττά κιλά ΧΩΡΙΣ εξαντλητικές δίαιτες ή γυμναστική!

Όλοι θα θέλαμε αυτά τα παραπανίσια εκατοστά στην περιφέρεια να φύγουν από μόνα τους… Κι όμως, υπάρχει τρόπος! Σας παρουσιάζουμε 3 εναλλακτικές για να χάσετε τα περιττά κιλά χωρίς να πάτε στο γυμναστήριο ή να κάνετε τρελές δίαιτες.

Ανάσες

Ο γενικός κανόνας των ασκήσεων αναπνοής είναι ότι πρέπει εισπνέετε με το στομάχι, ότι με το στήθος. Μπορείτε να σμιλεύσετε τον κορμό σας με ένα απλό σετ ασκήσεων αναπνοής.

Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά απλή και συχνά συνοδεύεται και από άλλες τεχνικές. Όταν τελειώσετε το ντους, κάντε εναλλαγές κρύου και ζεστού νερού. Αυτή η αντίθεση στο ντους θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε το περιττό βάρος, αλλά και να καταπολεμήσετε ασθένειες όπως η αρρυθμία, η παχυσαρκία, η φυτοαγγειακή δυσλειτουργία, η πρωτογενής υπέρταση και η κυτταρίτιδα.

Εναλλάξ

22-25 βαθμούς, 40 δευτερόλεπτα 40 βαθμούς, 3-4 λεπτά

Μασάζ

Τα καλύτερα είδη μασάζ για την καταπολέμηση του λίπους είναι οι βεντούζες, το νερό, το μέλι και το τσίμπημα. Βοηθάνε να διαλυθούν τα αποθέματα λίπους, να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος στο μπροστινό μέρος της κοιλιακής χώρας και να εξομαλυνθεί η εντερική κινητικότητα. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε μόνοι σας στο σπίτι ή σε εξειδικευμένα ινστιτούτα. Πρέπει να γίνονται συστηματικά και σε κύκλους.

Πηγή