Τρίψτε τα πόδια σας με αυτό και πείτε αντίο στην φλεβίτιδα, τους κάλους, και τις σκασμένες φτέρνες σε μόλις 10 ημέρες

Το δέρμα μας είναι πολύ σημαντικό, καθώς καλύπτει το σύνολο του σώματός μας και μας προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό για όλους μας να φροντίζουμε το δέρμα μας τακτικά, κάτι για το οποίο οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε τουλάχιστον όταν πρόκειται για την περιποίηση του σώματος και του προσώπου. Σε αντίθεση με την συνεχή προσοχή που δίνουμε για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου μας και του δέρματος του σώματος μας, ο χρόνος που αφερώνουμε για την περιποίηση του δέρματος των ποδιών μας είναι συνήθως ελάχιστος.

Δεδομένου ότι τα πόδια δεν φαίνονται το περισσότερο διάστημα, πολλοί τείνουν να ξεχνούν να τα περιποιηθούν όπως πρέπει. Ως εκ τούτου, η μη φροντίδα τους έχει ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν  διάφορα ζητήματα στα πόδια, συμπεριλαμβανομένων των σκασμένων φτερνών, του ξηρού δέρματος, της φαγούρας στα πόδια, τους κάλους, τους μύκητες, και τις λοιμώξεις. Το να φαράτε μη άνετα παπούτσια, η κακή διατροφή και η έλλειψη υγρασίας του δέρματος είναι λόγοι που μπορούν να οφείλονται στα διάφορα προβλήματα που εμφανίζονται στα πόδια σας!

Ωστόσο μπορείτε να επιλύσετε όλα αυτά τα προβλήμα εύκολα και γρήγορα και να ανακουφίσετε με επιτυχία τα συμπτώματά τους με μια απλή φυσική θεραπεία. Επίσης, η θεραπεία που σας προτείνουμε έχει βρεθεί οτι μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση και των κιρσών.

Στο τέλος, θα έχετε απαλλαγεί αποτελεσματικά από τους κάλους και τις σκασμένες φτέρνες, και θα έχετε θεραπεύσει με επιτυχία και την φλεβίτιδα.

Για να προετοιμάσετε αυτή τη θεραπεία θα χρειαστείτε:

  • 1 κουταλιά της σούπας κουρκούμη
  • 1 φλυτζάνι των φαρμακευτική αλκοόλη(οινόπνευμα)
  • 10 χάπια ασπιρίνης

Παρασκευή:

Πρώτον, πάρτε ένα πλαστικό δοχείο και ρίξτε σε αυτό τη φαρμακευτική αλκοόλη. Προσθέστε μία κουταλιά της σούπας κουρκούμη και ανακατέψτε καλά. Πάρτε τα χάπια ασπιρίνης και κάντε τα σκόνη. Προσθέστε τη σκόνη στο προηγούμενο μείγμα και ανακατέψτε καλά και πάλι. Τέλος, καλύψτε το πλαστικό δοχείο με ένα καπάκι και αφήστε το να καθίσει για 24 ώρες.

Πως να το χρησιμοποιήσετε:

Απλώστε λίγη ποσότητα από το μείγμα για να καθαρίσετε τα πόδια σας και τρίψτε τη σε αυτά απαλά. Στη συνέχεια, τυλίξτε κάθε πόδι με ένα βαμβακερό ύφασμα, καλύψτε το με μια πλαστική μεμβράνη και βάλτε από πάνω και κάλτσες. Κάντε το αυτό κάθε βράδυ.

Το επόμενο πρωί, θα πρέπει να αφαιρέσετε το ύφασμα και τις κάλτσες και ξεπλύνετε τα πόδια σας με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, βάλτε κάποια ενυδατική κρέμα και είστε έτοιμοι.

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνεχίστε να κάνετε αυτή τη θεραπεία για τουλάχιστον 10 ημέρες. Στο τέλος, θα έχετε απαλλαγεί αποτελεσματικά από τους κάλους και τις σκασμένες  φτέρνες, και θα έχετε θεραπεύσει με επιτυχία και την φλεβίτιδα.

Πηγή