krouasan (500 x 267)

Το πιο εύκολο κρουασάν σοκολάτας!

Συστατικά:

250 γραμμάρια αλεύρι 125 γραμμάρια γιαούρτι 150 γραμμάρια βούτυρο ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας Μισό σακουλάκι μπείκιν πάουντερ Σοκολάτα για τη γέμιση Άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι, το μπείκιν πάουντερ, το γιαούρτι και το βούτυρο. Ανακατεύετε όλα τα συστατικά καλά μέχρι το μίγμα να μην κολλάει. Όταν είναι έτοιμη η ζύμη πλάθετε τα κρουασάν και τα γεμίζετε με σοκολάτα. Ύστερα τα βάζετε στο φούρνο και τα ψήνετε για 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *