Το μπάνιο σας θα γυαλίσει! Φυσικό καθαριστικό για τα κατάλοιπα του μπάνιου.

Μια από τις δύσκολες προκλήσεις στην καθαριότητα του σπιτιού, είναι ο καθαρισμός του μπάνιου. Είναι δύσκολο να διατηρήσουμε το μπάνιο πεντακάθαρο ανα πάσα στιγμή. Στα σούπερ μάρκετ υπάρχουν διάφορα καθαριστικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, τα οποία αν και είναι αποτελεσματικά, είναι γεμάτα χημικά που τα καθιστούν επικίνδυνα για την υγεία όλης της οικογένειας. Θα σας δείξουμε ένα αποτελεσματικό τρόπο για να καθαρίσετε το μπάνιο σας χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

Συστατικά:

  • 1/2  φλιτζάνι μαγειρική σόδα
  • 1/2 φλιτζάνι λευκό ξύδι
  • 1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
  • 5 λίτρα νερό
Προετοιμασία: Ανακατέψτε το νερό με τη μαγειρική σόδα καλά και στη συνέχεια προσθέστε το λεμόνι. Ανακατέψτε ελαφριά, και προσθέστε το λευκό ξύδι αργά. Η χημική αντίδραση των συστατικών μπορεί να προκαλέσει άφρισμα, μόλις συμβεία αυτό αφήστε το για λίγο μέχρι να σταματήσει το άφρισμα. Μετακινήστε το μείγμα σε ένα μπουκάλι ψεκάσματος για ευκολότερη χρήση.Χρήση:

Ψεκάστε σε βρώμικα πλακάκια ή σε σημεία του μπάνιου που έχουν μαζευτεί κατάλοιπα. Αφήστε το προϊόν να δράσει για μισή ώρα. Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι ή μια πετσέτα τρίψτε την περιοχή μέχρι να αφαιρεθούν πλήρως τα κατάλοιπα. Ξεπλύνετε την περιοχή και τελειώσατε!

Πηγή